Ligue 1 17. köre: St.Etienne – Marseille, Január 16

Labdarúgás, szerda, 2019,  Január 16, Franciaország, Ligue 1, 21:00

Marseille jelenleg a táblázatban a francia Ligue 1-ben a 9. helyen áll 28 ponttal és 31:27 gólaránnyal. Az utolsó 5 párbajukban 1 alkalommal győztek, 1 vereséget szenvedtek és 3 döntetlent szereztek. Most már 4 mérkőzésben egymás után nem szereztek gőyőzelmet. Az utolsó körben otthon döntetlent játszottak Monakoval 1:1 eredménnyel. Idegenben 9 mérkőzést játszottak, itt a mérlege 3 győzelem, 1 döntetlen és 5 vereség. Ezekben a párbajokban öszesen 33 gól esett, ebből egy nagyon szép átlag jön ki egy párbajra, ez 3,7 gól.  A győzelmeit Nice kivételével a csapatokkal a táblázat aljáról szerezték. A csapat támaszai közé tartoznak Payet és Thauvin támadó. Marseille utolsó párbajaiban is, ha bele számoljuk a Kupát és az Európa Ligát is, legalább 2 gól esett minden párbajában, az átlag 2,8 egy mérkőzésre.

St. Etienne a teljesítményeivel elégedett lehet. A táblázatban a 4. helyen áll 33 ponttal és 29:22 gólaránnyal. Sőt, a 3. helyre szeretne eljutni, ami sikerülhetne is, és így eljuthatna a Bajnokok Ligájába is. Az utolsó 5 mérkőzésében 1 alkalommal szenvedett vereséget, adöntetlent és 3 győzelmet szerzett. Az utolsó győzelmét az utolsó körben szerezte idegenben az utolsó Guingamp ellen 1:0 eredménnyel. Otthon együtt a PSG-vel a legjobbak közé tartozik, már csak ez a két csapat maradt otthon vereség nélkül. Pontosabban, a mérlege 7-2-0 és 19:6 a gólaránya,  az utolsó 4 párbajában egymás után 3 pontot szereztek mindegyikben. A csapatot 10 góllal Wahbi középpályás húzza. St. Etienne otthon átlagban több, mint 2 gólt szokott szerezni, ez 19 gól 9 párbajban, akkor ebben a párbajban lehetne bőven a gólokból.

Természetesen, ezt a mérkőzést úgy látom, hogy a házigazda nyeri meg. A táblázat egészen kiegyensúlyozott, de a vendégek nem a legjobb időszakukot élik. Ha nézzük a párbajokat a Kupán, vagy az Európa Ligán, akkor az utolsó győzelmük valamikor npvember végén volt. Azóta 8 párbajt játszottak, benne 5 vereséget szenvedtek és a többi 3 döntetlen volt. Ezen túlmenően St. Etienne stadionjár autaznak, akinek otthon eddig egy egész sorozat van a győzelmekből.

A  mi tippünk: St. Etienne  győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 2,38

 

Rate this post