Live fogadások a labdarúgásra

Ma már szabvány, hogy a fogadóirodáknál lehet már live fogadásokat kötni, tehát a párbaj folyamán. Nézzük tehát az előnyeit ezeknél a fogadásoknál a labdarúgásra, ahol éppen itt vannak a legjobban elterjedve.

Sok szakértő minden bizonnyal azt mondja, hogy az online fogadásnál a labdarúgásra az, hogy azt a párbajt figyelnie kell. Akár a televízióban, vagy internetes közvetítésben, amelyet a jó minőségű fogadóirodák, mint az Unibet, gyakran maguk kínálnak. Az ok egyszerű, ha csak a számokat figyeliés nem látja, mi történik a pályán, a veszteség kockázata nagy. A csapat, amelyre kíván fogadást tenni, a statisztikák szerint ugyan több lövést irányíthat a kapura, de egyértelműen az ellenfél csapata lehet a jopbb. Éppen a játék optikai fölényét lehet jól kihasználni az esetleges fogadásnál.

A fogadók között nagyon népszerű a fogadás a mérkőzés előtti favoritokra, akik azonban a párbajban nem sikeresek, és így a szorzók a győzelmükre növekednek. Például amikor nemrégen a spanyol bajnokságon játszott Barcelona idegenben Real Sociedad csapatávalés már az 5. perc óta veszített 0:1, a szorzó a győzelmükre már az 50. percben már 2,1 volt. Csak emlékeztetőül, a párbaj előtt Barcelona győzelmére 1,35 szorzóval fogadhatott volna. Persze, Barcelona végül is a párbajt elveszítette, de Real Sociedad óriási nyomásnak volt kitéve, és csak nagy problémákkal állt ellenük.

Éppen itt fekszik a live fogadások nagy értéke a labdarúgásra. Minden perccel, amikor közeledik a párbaj vége, szorzó a favoritra, aki veszít, növekszik. Ezekben a szorzókban lehet könnyen megtalálni a hozzáadott értéket, mert nagyon gyakran történik meg, hogy az outsider nem állja meg az ellenfél nyomását egészen a végéig, és vereséget szenved. Ezért fontos tudni, hogy mi történik a pályán, és igyekezni előre megjósolni a következő események sorát. A fogadás a favoritra, amelyre a szorzóval a párbaj előtt nem fogadott, Önnek végül is tisztességes nyereséget hozhat. De legyen óvatos, az ilyen típusú fogadásoknál erősen ajánlott, hogy csak egy párbajra fogadjon, és nem kombinálni egymással.

Live fogadások a labdarúgásra 5.00/5 (100.00%) 1 vote