Martingale. Tökéletes rendszer, vagy csapda a fogadóra?

Eredetileg a Martingale rulett rendszer, amelyet talán a legtőbb ember ismer, ha nem is közvetlenül a nevén, akkor a növekvő fogadások stratégiáján minden elveszített játék után, az utóbbi időkben nagy népszerűségnek örvend a sportfogadásban is. De ez valóban egy jövedelmező rendszer?

A működési elve ennek a rendszernek nagyon egyszerű. Ha a sportfogadásról beszélünk, egy bizonyos összeget fektet a párbajra, vagy párbajokra, amely szorzók értéke együtt 2. A veszteség esetében kétszeres tétet fektet a játékba, mint az előzőbe. Abban a pillanatban, amikor a sorozatot sikerül befejeznie, minden pénzt vissza nyer, amelyet befektetett, és ezen túlmenően az első tét dupláját. Az ötlet nyilvánvalóan nagyon vonzó, de még a látszólag  tökéletes rendszernek is vannak hiányosságai.

A legnagyobb természetesen a tőke, ami fontos, hogy nagy legyen, mivel hosszabb sorozatnál a tét rakéta gyorsasággal növekszik. További hátránya ennek a rendszernek az a tény, hogy a magas tőke ellenére is megeshet, hogy nem tudja befejezni a sorozatot időben, és a fogadóiroda a tétek határait újra állítja, amelyeket nem lépheti túl. De ezt a kockázatot kiküszöbölheti ésszerű kiválasztott kezdeti téttel, és a fogadóirodák töbségénél, mint például a Bet365, nem okoznak problémát a korlátokkal.

A türelmetlen fogadóknak kissebb hátrány lehet szintén a hosszú várakozás a sorozat befejezésére. Abban az esetben, ha a fogadó egy fogadást tesz naponta, várakozás a győzelemre elhúzódhat néhány napra is. Ezek a játékosok biztosan szívesen veszik az élő fogadásokatés a lehetőséget sok fogadást kötni minimális késéssel egymás után. Néhány fogadóirodának ezen túlmenően nagyon széles körű fogadási lehetőségei vannak, amire lehet a bizonyos párbajban fogadni, így mindenki megtalálja a magáét.

Végül meg kell mondani, hogy természetesen egy fogadási rendszer sem nincsen kockázatok nélkül, nem kivétel a martingale sem a sportfogadásban, de ahogyan már ez meg volt említve, ésszerű tétekkel lehet bővíteni a tőkét. De vigyázat, ha nem sikerül megnyerni néhány játékot egymás után, mindent elveszíthet. Ezért szükséges ragaszkodni a szerencsejátékok aranyszabályaihioz, hogy csak annyi pénzt fogadni, amit megengedhet magának elveszíteni.

Martingale. Tökéletes rendszer, vagy csapda a fogadóra? 5.00/5 (100.00%) 1 vote