Miért nem ingyenesek az „ingyenes fogadások”? (1.rész)

Ma úgy döntöttem, hogy egy nagyon érzékeny témába merülök bele, és ez az ingyenes fogadás. Egyike a kritériumok közül, amelyek szerint a kevésbé tapasztalt fogadók eldöntik, hogy melyik fogadóirodát választják ki, az a bónuszok kínálata az ingyenes fogadások formájában, vagy az úgynevezett „cash on hand”, tehát szószorosan pénz a kézre, szerint. Az ingyen fogadásoknál úgy tűnhet, hogy ez egy kiváló indok a fogadóiroda kiválasztásához, de valójában ez nem egészen olyan előny, mint ezt a reklámhírdetésben előadják.

A kínálat vizsgálása alatt mint elsőnek a miniatűr betűs szöveget a kis csillag mögött a képernyő alján kellene átvizsgálni, amelyek úgy vannak jelölve, mint „feltételek”. Ezek az információk mindig nagyon fontosak, mivel a proklamált kínálatot tovább homályozhatja. A bukmékerek, illetve a reklámügynökeik, amelyek ezt a fajta reklámot használják, olyan nelvi képességekkel rendelkeznek, hogy az igazi jelentőségeit az ingereknek nagyon szépen el tudják fedni. Ennek köszönhetően a kínált áruk és szolgáltatások sokkal értékesebbnek tűnnek, mint amelyek valójában.

Ebben a cikkben egy közelebbi tekintetet kínálunk három félrevezető frázisra is, amelyeket a fogadóirodák közkedvelten használnak a reklámhírdetéseik keretében,és ezt beleértve a már említett”ingyenes fogadásokkal” egyutt. Ha tehát ismerni akarja a reklámolt bónuszok valódi jeletését, ne habozzon, és olvassa tovább a cikkeinket. Még mielőtt teljes erővel belevágunk a cikk második részében a kérdésünk megválaszolásába, magyarázzuk meg egy kicsit, mi is az a bónusz, amelyeket a fogadóirodák kínálnak. A nagy konkurrencia miatt a piacon az online fogadásban a fogadóirodák forgalmaztatói kénytelenek folyamatosan arra törekedni, hogy új vonzerőt keressenek, amelyekkel az új fogadók érdeklődését felkeltenék. A motiváció legmeggyőzőbb eszközei közé tartoznak a pénz bónuszok különféle formái, mint például a belépő bónusz, az ingyenes fogadások, vagy a bónusz betét nélkül, vag másképen az insztant bónusz. De aprólékosabban ezeket a következő cikkben magyarázom meg.

more info: http://xzalagane.com/бонус-за-австралийски-спортове