Miért nem ingyenesek az „ingyenes fogadások”? (3.rész)

Ma befejezzük a cikket az úgynevezett ingyenes fogadásról, hogy igazából miért is nem ingyenes. Ahogyan korábban megírtam, a fogadóirodák szeretnének a piacra jönni valami újdonsággal, valamivel, amivel érdeklődést keltenének az ügyfeleknél, ezért próbálkoznak újabb és újabb fogalmakat kitalálni, amelyek valójában csak ugyan azt a helyzetet jelölik meg, amit más fogadóiroda másképen.

Fogadás kockázat nélkül

A fogadást kockázat nélkül (külföldi fogadóirodáknál úgy nevezik, mint „risk-free-bet”) úgy mutatják be, mint némi lehetőséget fogadni a saját pénzével, ezt a vesztesség esetében a fogadóiroda vissza adja. Ez így szép és jó lenne. A kutya ott van elásva, hogy a saját pénzét végül is kockára kell vetni, mert a pénze kivételére az szükséges, hogy az adott összeget sikeresen fogadja többször egymás után is. A fogadás kockázat nélkül általában megköveteli, hogy a saját pénzét kockáztatja, amely pénze a vesztesség esetében a fogadóiroda javára veszik. Hogy kivehesse a pénzt, amelyet az ingyen fogadásnak köszönhetően megnyert, töbször is szükséges ezt egymás után fogadni, amivel a vesztesség kockázata hihetetlenül emelkedik. Ezért nagyon jól meg kell gondolni, hogy megéri-e kihasználni az „ingyen fogadást”, avagy ez esetben a fogadást kockázat nélkül. Javaslatos ebben az esetben is elolvasni az apró betűs írást a fogadóirodák honlapjain.

Ingyenes fogadások – alternatívák

A feljebb említett informásiók  csak tájékoztató jellegűek. Megtörténhet, hogy egyes fogadóirodák bónuszokat kínálnak további feltételek nélkül ( úgy hogy úgy fognak müködni, ahogyn ezt a reklámokban mutatják). Mindazonáltal, mielőtt a felesleges optimizmusba esne, ve feledje, hogy a promoakciók 90% tulajdonképpen csak buktató a tapasztalatlan fogadók számára. A tapasztalt fogadó nagyon jól tudja, hogy a hosszú távú nyereséges fogadás titka a szorzók értéke. Minél magasabb szorzókat írnak ki a bukmékerek az egyes fogadási eseményekre, annál  több pénzt végül is az ügyes fogadók meg tudnak szerezni. Ez azt jelenti, hogy a hosszú távú sikerek nevében mindig olyan fogadóirodát kell keresni, amelyben a szorzók a legmagasabbak. Sok szerencsét és óvatosságot a fogadásban!