Mikor nem fogadni arra, hogy „Mindkét csapat gólt szerez”

Fogadni arra a foci meccsben, hogy mindkét csapat gólt szerez, a költségvetésébe sok pénzt hozhat. Csak tudni kell, hogy kell ezt csinálni.

Nézzük tehát azt, hogy mikor inkább nem fogadni arra, hogy mindkét csapat gólt szerez. De vigyázat! Ezeket a tudásokat a másik oldalról is megragadhatjuk – a fogadás ignorálása helyett, hogy mindkét csapat gólt szerez, a következő kulcs szerint arra fogadhat, hogy mindkét csapat nem szerez gólt.  Ezt a fogadási lehetőséget is gyakran írják ki a bukmékerek. Tehát mikor nem fogadni, illetve ellen fogadni, hogy mindkét csapat gólt szerez?

Amior az egyik csapat erős a védelemben. Amikor az egyik csapat gyenge a támadásban. Ha fennáll annak a lehetősége, hogy legalább egyik csapat dontetlenre játszik. De ellent fogadni automatikusan minden párbajra, amely az egyik lehetőségre vonatkozik,természetesen nem ajánlatos. Ez csak egy jó ugródeszka, amelyet további információkkal kell igazolni. Nézzük tehát részletesebben ezt a három helyzetet.

Erős védelem az egyik, vagy mindkét csapatnál.

Míg az erős és támadó jewllegű csapatok a támadásra öszpontosulnak, ami a legjobban megy nekik, az erősen védelmi jellegű csapatok a védelemre alapítják a játékot. A labdarúgásban már ez így van, mindenki igyekezik kihasználni a legnagyobb adotságait. Ha erősen védelmi csapatokra talál rá, akkor feltételezze, hogy számukra elsődleges lesz az alapos védelem, amely egészen a 0:0 döntetlenhez vezethet. Ha két ilyen védekező csapat lép egymás ellen, ilyen párbajokban csak néha láthat gólt. Ilyen párbajokban logikus ellen fogadni arra, hogy mindkét csapat gólt szerez.

A csapatok, amelyek gyengék a támadásban

Nem túl meglepő, hogy a csapatok, amelyknek  gyenge támadó játékosai vannak, általában nem sok gólt szereznek. Erről tehet a hiányzó támadó tehetségük és a játékstílusa is, amelyhez az ilyen játékosok vonzódnak. Ha a csapatoknak vannak gyngeségei a támadásban, logikusan a védekező blokkba húzódnak. Ha az ellenfelét nem tudják gólokkal lesöpörni, akkor akadályozni kell nekik, hogy kapkonak gólt, másképen pechjük van.

Ha a párbajban két ilyen csapat találkozik, akkor nem várható, hogy sok gól esik. A legvalószinűbb eredmény a gólnélküli döntetlen, vagy az egyik csapat 1:0 győzelme. Minden esetben nagyon valószínütlen, hogy mindkét csapat gólt szerez. Ellent fogadni (vagy egyáltalán nem fogadni) nagyon logikus ilyen esetekben.

Az egyik csapat döntetlenre játszik

Ha egymás ellen két lyan csapat áll, akinek szüksége van a győzelemre, ez egy magas gólszámú eredményhez vezethet. Ez a forgatókönyv teljesen ellentétben van, ha az egyik csapat döntetlent vár a párbajtól. Akkor várható, hogy kevés gól esik, ha egyáltalán lesz gól. A csapat, amely döntetlenre játszik, nagyon védekező jellegű játékot játszik, mivel az a célja, hogy az ellenfele ne szerezzen gólt. A játékstílusa olyan lesz, hogy minden áron megakádályozza, hogy gólt kapjon, abban az esetben is, ha nem szerez gólt ő sem.  Ebből következik, hogy a párbajok, amelykben valószinű, hogy az egyik csapat döntetlenre fog játszani, kiváló lehetőség ellent fogadni, vagy nem fogadni, hogy mindkét csapat gólt szeret. Ilyen csapatok nem fognak igyekezni gólt szerezni, minden erejüket arra használják fel, hogy megakadályozzák az ellenfelének a gól megszerzését.

 

Mikor nem fogadni arra, hogy „Mindkét csapat gólt szerez” 5.00/5 (100.00%) 1 vote