Mikor szerzik meg a Premier League legismertebb gólszerzői a legtöbb gólt? (2.rész)

Ahogyan a cikkünk első részében elkezdtük, említsük csak meg még egyszer, hogy a gólszerzőknek is vannak jobb, és rosszabb napjaik. Illetve hónapjaik, amikor kevésbé sikeresek. Ezért nagyon fel kell figyelni, ha fogadni akarunk a gólszerzőkre és a megszerzett góljaikra. Itt folytatjuk a cikket néhány további nagy gólszerzővel, akikre a fogadók gyakran szoktak fogadni. Vagy bejön nekik a fogadás, vagy nem, de elemezni a személyek állapotát, jelenlegi formáját, szokásait, egészségügyi állapotát minden esetre szükséges minden párbaj előtt.

Wayne Rooney

Egy labdarúgási bombázó, aki a megszerzett gólok mellett Manchester United mezében a történelembe írta magát a soha nem véget érő kalandjaival a prostituáltakkal, az egyes hónapokban elégé kiegyensújzott a megszerzett gólok száma.  Vagyis kivéve a márciust, amikor a gólok száma leesik egészen 0,14 gólra egy párbajra és ez azt jelenti, hogy 573 percre van szüksége egy gól megszerzésére ebben a hónapban.

Jamie Vardy

Jamie Vardy szezonját három részre lehetne felosztani. A szezon első három hónapjában Leicester City támadója egészen rendszeresen szedegeti a pontjait, de ezután jön a három hónaos pangás, amelyet ismét követi az időszak, amelyben gyorsan növekedik a gólok száma.  Ezért  fogadni Jamie Vardy -ra éppen most van itt  a megfelelő idő.

Christian Benteke

Annak ellenére, hogy gyengébb teljesítményű, éppen az új edző Ronald de Boer vezetése alatt van Christian Benteke-nek elégé nagy sikere a szezon elején. Átlagban a szezon első hónapjaiban minden második párbajban Benteke gólt szerez, de ezután a formája lassan eltűnik. Messze a legrosszabbul áll Benteke novemberben és februárban, amikor ali-alig talál a hálóba egyszer 5-6 mérkőzés folyamán.

Jermain Defoe

Jermain Defoe megint elkezdte szedegetni a góljait és a Premier Leagueben így rendszeresen már a 2001/02 szezon óta így játszik. Mivel Defoe egy versenyben már sok időt töltött, szintén így a góljai is egyenletesen vannak szétosztva minden hónapba – kivéve októbert és áprilist, amikor egy gól megszerzésére átlagban 368 (illetve 356) percre van igénye.

Kire fogadni tehát  egyes hónapokban?

Az interneten találhatók táblázatok, ahol világosan le van írva, hogy melyik gólszerző melyik hónapban a legaktívabb, de egy hasonló táblázatot mindenki könnyen teremthet, egy kis akarattal, türelemmel és sok sok statisztika olvasással kiváló saját táblázatát teremthet .