Mítoszok a sportfogadásban

Bár a sportfogadás területének egy óriási tájékozottság, matematikai tudás és jó fogadási stratégia területének kellene lenni, még mindig megtalálhatók itt a mítoszok, amelyekben elég sok fogadó hisz. A mai cikkben néhányat belőlük bemutatunk.

Meg kell nyerni, különben …

Az egyik legelterjedtebb mítosz a sportfogadásban. Az egységnek, amely a kiesés határán mozog, vagy a csapatnak, amelynek már csak egy győzelem hiányzik ahoz, hogy elhelyezkedhessen a poziciókon, amelyek bebiztosítják neki az európai kupákot a jövő szezonban, muszály végül is győzni a következő párbajban.Hiszen kiváló motivációja van. Ez, bár logikus, fontolgatás, néhány bukkanót rejt magában. Igen, a motiváció ezeknél az egységeknél kiváló, a győzelem esetén elérhetik az egyes célokat, de ez nem azt jelenti, hogy az előző párbajokat a játékosok csak úgy átsétálták, hiszen bennük is teljes beadással játszottak. Kségük van a győzelemre automatikusan nem azt jelenti, hogy a játékuk az előző játékukhoz javul néhány szinttel, amit gyakran hisznek a fogadók.

A motiváció egy kiváló dolog, amely a sportolóknak egész biztos hogy segít, de nem szabad elfeletkezni a nyomásról, amely ezzel jár. Például, ha azt mondják, hogy az egység győzni fog, mert a győzelmük bebiztosítja a megmentésüket a versenyben, nem szabad elfeletkezni arról sem, hogy mi történik, ha a csapat nem fog győzni.Tehát a kiesés. Továbbá, ha a játékos gondolkozása inkább ebbe az irányba indul, mi történik, ha ez nem jön be, akkor a pozitív motivációból egy negatív nyomás lesz, amely nagy játékosoknak is leköti kezeit, lábait. Az argumentum, hogy győzni fognak, mert győzni kell nekik, nem tartozik a sportfogadáshoz.

Vannak olyan rendszerek, amelyek hosszú távon keresőek

Olyan stratégiák létéről, amelyeknél nem is szükséges ismerni minden részletet a párbajról, amelyre fogadunk, máig is sok fogadó meg van győződve. Egy csodálatos rendszer, amely egy csomó pénzt keres, és csak a fogadók nagyon szűk köre ismeri. Azonban ez a mítosz is esztelenség. Ugyan valóban lehetséges bizonyos rendszerek segítségével és egy nagy adag szerencsével rövid távon pluszban lenni, de itt a hosszú távú jövedelemről beszélünk, és itt a jó minőségü információk nélkül és rugalmas rendszerek nélkül , amelyeket használ, nem  boldogul.

Sok kezdő fogadó azt hiszi, hogy rábukkant a Szent Grálra, amikor a martingalerendszerről értesül, tehát  a tét növeléséről minden elveszített fogadás után. De ez a rendszer nagyon veszélyes, és rosz bánással elveszítheti az egész tőkét. Azonban mégis fogadók nagy száma található, akik nem engednek erre a rendszerre egy rosz szót sem.

Várakozás a „nagy találatra”

Ha azok közé a fogadók közé tartozik, akik „lepedőket” szeretnek fogadni, és úgy vélik, hogy egyszer ez bejön, tudni illik, hogy biztosan nem. Az esetben, ha a szelvényeknél egyszerű fogadásokról van szó, ugyan minden hozzá adott párbajjal nagyobb a nyeremény, de ez noveli is a kockázatot, hogy legalább egy esemény nem jön be. Várakozni a létfontosságú szelvényre elsősorban a kezdő fogadók érdekköre, akik tele vannak az illúziókkal a könnyű nyereségről.

Ha a sportfogadás köreiben már hosszabb ideig forognak, biztosan megértették, hogy ahoz, hogy hosszú távon pozitív számokban mozogjonak, akkor ehez kemény munka szükséges. Persze, nem fizikai, de a munkaaz információk halmozásával, az újdonságok keresésével, és így tovább. És az első lépés ahoz, hogy hogy a nyereményeit növelje az, hogy ne higgyen a népszerű fogadási mítoszokban.

Rate this post