Mobiltelefonos fogadás

Többé nem kell rendszeresen járni a fogadóirodába és hosszú percekig bámulni a nagy fehér táblákat, ahol nagy erőfeszítéssel kellett keresgélni a kedvenc csapatok szorzóit. Manapság már teljesen másképen lehet fogadni. A mobiltelefonos fogadásnak egyszerűen jövője van, minden amire szüksége van egy mobiltelefon és a szolgáltató szignálja.

Mobil fogadás a gyakorlatban

Ez a fogadás azonos a hagyományos internetes fogadással egy kis különbséggel, hogy a játékszámláját kényelmesen mobiltelefonnal vezérelheti. Így a mobiltelefonos fogadás mindig kéznél van. Például egy tökéletes hely a fogadáshoz a sport bárokban van, ahol az ismerőseivel fegyelheti a sportközvetítést, és egyaránt fogadhat a mobiltelefonja segítségével. A mobiltelefonos fogadás előnyei közé tartozik az egyszerűség, az összes rendelkezésre álló információt meg lehet nézni a telefon képernyőjén.

Mi mindenre lehet mobilon keresztül fogadni?

Mindenre, ahogyan a hagyományos internetes fogadásnál. Elég kiválasztani a fogadóirodát, amely mobiltelefonos fogadást szolgáltat (pld. Bet365, Unibet, Expekt, Sportingbet vagy BetClic). Minden megemlített fogadóiroda speciálisan elkészített weboldalokat kínál, sőt, az Unibet saját applikációkat fejlesztett ki az iPhone és Android számára. Mobiltelefonon fogadhat minden online párbajra, egyen szó fociról, golf, jégkorong, tenisz, lóverseny, vagy kosárlabdáról. Elég csak figyelni, melyik online párbajok állnak rendelkezésre a mobiltelefonos fogadásra. Sőt, játszhat itt kedvenc kaszinó játékokat a barátaival, vagy versenyt játszhat az online szerencsejátékteremben.

Mennyibe kerül a mobiltelefonos fogadás?

Maga a fogadás díjmentes. Az egyetlen költség, amelyet fizetni kell, az adatszolgáltatások hálózat üzemeltetőjének, esetleg a roaming díjak, ha külföldön akar fogadni. Mivel minden alkalmazás optimalizált a mobil eszközökre, az átvitt adatok minimalizálva vannak, tehát ezek a költségek is.

Mobiltelefonos fogadás 5.00/5 (100.00%) 1 vote