Nemzetközi baráti találkozó: Argentína – Haiti, Május 30

Labdarúgás, szerda, 2018, Május 30, Baráti találkozó, 01:00 

Kulminálnak az előkészületek a VB-re és Buenos Aires-be Haiti vállogatotja érkezett. Az argentin előkészületek különösek, mégis csak, Haiti, vagy Izrael nem éppen csúcs ellenfelek. Talán az rejlik ez mögött, hogy Messi és társai  a bajnokság előtt önbizalmat szerezzenek és összehangolódjanak, másképen nem nagy fantáziát látunk a párbajban Haiti ellen. Ugyanis Argentina mögött áll egy egészen nehéz selejtező, ahol verekedtek a résztvételért a VB-én. Ha hiányoznának, a hazájuk számára ez egy óriási sport tragédia lenne. A következő találkozókban is volt balhé, vereségük Nigériával 2:4 arányban, és főleg a vereségük Spanyolországgal 1:6 arányban. Igaz, hogy mindkét esetben Messi hiányzott, Spanyolország ellen még Aguero, Pastore, vagy Dybala is, de erre nem lehet kibeszélni magukat. Tudnivaló, hogy ha van Argentinának gyengéje, ez a védelme. Ezen túlmenően, a VB-én hiányozni fog Sergio Romero, így a kérdésekből több is van, de inkább ezek a VB-re irányulnak. De ez egy párbaj, ahol Argentinának dominálni kellene minden tevékenységben. A párbaj célja ugyanis minél több gólt szerezni és jó összehangolódni a csapatnak, másképen ennek a párbajnak nincsen semmi értelme.

Mindenképpen Haiti azért tud gólt szerezni. A tavalyi döntetlene Jappánnal 3:3 aránnyal ennek a bizonyítéka. Összehasonlítva az utolsó hasonló ellenféllel a Copa America versenyen, Haiti Braziliával 1:7 arányban szenvedett vereséget. Ezt a párbajt az argentin játékosok rendezik, nagy csalódás lenne mindenki számára a stadionon, de nem csak ott, ha Argentina nem mutatná magát nagy stílusban. Haiti nem jelenthet számára nagyobb ellenállást.

Bízok benne, hogy a házigazdák legalább 4 gólt szereznek, az tolsó hírek arról beszélnek, hogy Messi is a gyepre lép, de nem csak Messi, hanem Di Maria és Higuaín, és úgy gondolom, hogy ezek számára nem számíthat problémának Haiti ellen legalább 4 gólt szerezni. Ezt a bátrabbak nyugottan fogadhatják, az óvatosabbak számára fogadjunk arra, hogy a két csapat legalább 3,5 gólt szerez.

A  mi tippünk: a két csapat legalább 3,5 gólt szerez – a legjobb oddsok az Sportingbet fogadóirodánál 1,63

 

Nemzetközi baráti találkozó: Argentína – Haiti, Május 30 5.00/5 (100.00%) 1 vote