Nemzetközi baráti találkozó: Belgium– Egyiptom, Június 06

Labdarúgás, szerda, 2018, Június 06, Baráti találkozó, 20:45 

Belgium vissza szeretne jutni a győzelmek hullámára a VB előtt. A párbajban Portugália ellen, amelyet néhány napja ezelőtt játszott, elégé furcsa dolog történt. Ugyanis először 216 óta nem voltak képesek egy gólt sem szerezni. Kijavítani a gólszerző formáját egyiptom ellen tudja majd egy kicsit és az utolsó előkészülő párbajban a VB előtt Costa Rica ellen. Belgiumnak nem éppen a legnehezebb csoportja volt, de azért is, megnyerni 10 párbajból kilencet egy kiváló eredmény. A csapat az ellenfeleit támadó stílusú játékával zúzta. Az idén még Portugálián kívül még egy párbajt játszott. Szaúd-Arábia ellen Belgium magas 4:0 győzelmet aratott,és ez még magasabb külömbséggel végződhetett. A találkozón a csapat hiányolni fogja Axel Witselt és Kompanyt. De nem hiányoznak Eden Hazard, Kevin de Bruyne, Dries Mertens és Romelu Lukaku. Belgiumot sokan a verseny fekete lovának tartják, a vállogatottnak óriási a potenciája. Ebben a találkozóban biztosan a párbaj kiemelt csapata lesz. Ugyan Kompany sérült, de ezzel martinez edző megbírkózhatna. Másképen minden belga sztár játszani fog, Nainggolan kivételével. Utoljára Portugáliával játsott a csapat, 0:0 volt a végeredmény, ami a rajongóit csalódottakká tett. Most egy kicsit másképpen áll a dolog, Belgiumna kellene a hosszabbat húzni. A házigazdák szerintem nyerni szeretnének, és ehez szabják a csapatot is.

Ellenük áll a csapat, amelyről azt mondják, hogy szétesés előtt áll. Azt mondják, hogy nem egy ember teszi a csapatot, de Mohamed Salah személyében a vállogatottal ez egy kicsit másképen áll. Éppen ennek a játékosnak a minősége húzta Egyiptomot a VB-re. A selejtezőben csak Egyiptom 8 gólt szerzett, ebből 5 gólt Salah szerzett. Nélküle a támadás tehetetlen. Így is néztek ki az előkészítő párbajai, Kuvajt ellen 1:1 gyenge döntetlen, 0:0 Kolumbiával, itt Kolumbia jobb volt. Ha Salah hiányzik, még a védelemben lehetne minőséget találni, Elmohamady, Fathi vagy Hegazy olyan minőség, amely a belgáknak gondokat okozhatnának.

Szerintem az egyiptomiak nem állják a nyomást és a belgák győznek egyértelműen, ehez irányították a bukmékerek a szorzókat is.

A  mi tippünk: Belgium győzelme – a legjobb oddsok az Sportingbet fogadóirodánál 1,35

 

Nemzetközi baráti találkozó: Belgium– Egyiptom, Június 06 5.00/5 (100.00%) 1 vote