Nemzetközi baráti találkozó: Olaszország – Hollandia, Június 04

Labdarúgás, hétfő, 2018, Június 04, Baráti találkozó, 20:45

Az olaszországi nemzeti csapat új edzője Roberto Mancini a második párbajában mutatkozik be a nagyközönségnek, mégpedig az Allianz Stadiumon, Juventusz otthonában. Az első párbaj nem sikerült azúj edző vezetése alatt, amikor Franciaország ellen 3:1 arányban veszítették el a párbajt. A párbajban azért határozottan volt néhány érdekes pillanat. Olaszország ebben a párbajban Balotellire támaszkodott a támadásban, de ez a játékosa nem volt sikeres. De sokkal több változás is volt a csapatban. A kapuban már nem láthatjuk majd Buffont, esélyt most Sirigu kap, aki Torino kapujában áll a szezon alatt. A párbajban Olaszország nagyon igyekezett elül a pályán, 15 lövést juttatott ki, ebből hatot a kapura. Ezért várható, hogy Hollandia ellen is támadó jellegű lesz a párbaj és talán gólt is szereznek majd.

Hollandia Szlovákoával játszotta a baráti találkozóját, ez a párbaj 1:1 döntetlennel végződött. Hollandia már hagyományosan a támadó csapatok közé tartozik, a selejtezőn 21 gólt szereztek, de ez nem volt elég sem a tovább jutásra, sem a pótselejtezőre. Baráti találkzókban a selejtezők után Hollandia néhány párbajban jól játszott. Románia és Portugália ellen 0:3 arányban szereztek győzelmet, de Angliával egy gólt sem szereztek. Szlovákia ellen már aktívabbak voltak, de ez nem volt elég a győzelemre. Hollandia mindennek ellenére tud gólokat szerezni, és remélem, hogy Olaszországnak legalább egyet bead.

A két csapatból egyik sem nem volt képes a VB-re jutni, Hollandia a csoportjában  a harmadik helyen végzett Svédország és Franciaország mögött. Olaszország Spanyolország mögött végzett és nem volt képes tovább jutni a pótselejtezőből, amelyben Svédországgal találkzott. Mindkét nemzet egyfajta labdarúgási visszaesést tapasztal, Olaszország az új edző vezetésével nem ragaszkodik annyira a védelemhez és úgy gondolom, hogy hétfőn egy egészen érdekes labdarúgást láthatnak a rajongók. Mindkét csapatnak kellene gólt szerezni, és erre is ajánlatos fogadni.  A győztesre nem ajánlatos fogadni, mert a párbaj bárhogyan fordulhat, mivel nem egy verseny találkozóról van szó. Sok szerencsét.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez – a legjobb oddsok az Sportingbet fogadóirodánál 1,98

 

Nemzetközi baráti találkozó: Olaszország – Hollandia, Június 04 5.00/5 (100.00%) 1 vote