NHL: Ottawa Senators – Edmonton Oilers, Március 23

Jégkorong, péntek, 2018  Március 23, NHL, 00:30

Úgy néz ki, hogy a legutóbbi tippem Senators győzelmére nem jött be, ugyanis Floridával 2:7 arányban vereséget szenvedtek. Jelenleg már az egyik csapat sem nem harcol a Stanley Kupáért. Senators a Keleti divizió 15. helyén vannak, Oilers a Nyugati divizió 12. helyén. Ottawa vezetősége szerintem nagy hibát követett el, amikor a csapatot gyengítette. A csapat a támadásban nem nagyon sikeres, de a legnagyobb  gyengéjük a védelmi munkák és a kapusok, ezek nem nagyon tudják támogatni a csapatot. Senators a második helyen állnak a kapott gólok számával, egészen már 251 gólt kaptak. Edmonton sem nem bizonyította a formáját az előző szezonból, csak néhány játékosa sikeres és csak maga a csapat kapitány Mc David önmaga nem juthatja be a csapatot a play-off-ba. Ebben a párbajban enyhén kiemelt csapat a vendégek lesznek, Senators csapatánál Stone hiányzik és a legnagyobb sztárjuk Karlsson. Nehéz megjósolni a párbaj győztesét, ezt láthatjuk az elő elemzésemből is.

Ahogyan megemlítettem, az idén Ottawa nagyon rosszul véd, azt gondolom, nem sok múlik azon, hogy melyik a két kapusból áll a kapuba, mert egyikük sem nem nagyon sikeres. A csapat átlagban 3,5 gólt kap egy párbajban, azt gondolom, hogy ebben a párbajban is legalább 3 gólt kapnak. Oilers csapatában ott van a legjobb gólszerzőjük Connor McDavid, aki már 21 évesen csapat kapitány és Edmonton kulcsfontosságú játékosa. A múlt szezonban azért szerzett trófeát, hogy megnyerte a kanadai pontozást. A jelenlegi szezonban itt a 4. helyen van. Kucerovra, aki vezeti a versenyt csak 4 kanadai pont hiánya van. Az idén Connor jobban csak önmagára támaszkodhatott, mivel a játéktársai nem nagyon sikeresek. Gyakran dönti el a párbajt, a kapura már 244 lövést küldött, ami a legtöbb az egész csapatban. Egy szóval ez a játékos Edmonton nagy tehetsége, és még sok mindent fog ez a fiatal játékos bizonyítani. Javaslom, hogy arra is tippeljenek, hogy Connor McDavid legalább egy gólt fog szerezni.

Fogadni a gólok számára javaslo, mivel nehéz eldönteni, melyik csapatot találom lajd sikeresebnek. Ottawa gyenge védelme kombinálva Connor McDavid-al legalább 4,5 gólt igérhetne.

A  mi tippünk: Legalább 4,5 gól esik a párbajban  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,38