NHL: Ottawa Senators – Florida Panthers, Március 21

Jégkorong, szerda, 2018  Március 21, NHL, 00:30

Hosszú idő után ismét az NHL amerikai jégkorong versenyre tippelek, ugyanis a nagy labdarúgó versenyekből kevesebb van a héten. Ottawába utazik Florida csapata, ez a play off –ba szeretne bejutni, ezért keményen fog harcolni. De a csapat ma éjszaka egy kemény harcban a szomszédoknál Montreal Canadiens csapata ellen harcolt, ezért azt mondhatnám, hogy az első harmad elején lemaradhatnának a vonatról. Ottawa Dzingel nélkül martadt (személyes okokból), szintén Stone a láb-sérülése miatt és Wideman az izom sérülése miatt nem játszik a párbajban. Ennek ellenére azt gondolom, hogy Ottawa nagyon fog harcolni. Florida játéklistáján talán senli sem nem hiányzik, csak Petrovi felett lóg a kérdőjel a sérülése miatt. Ottawa nemrégen elrabolta Floridától a ponokat idegenben 3:5 végeredménnyel és így a jobb időket indította el, ezután ismét Tampától rabolta el a pontokat 4:7 eredménnyel ismét idegenben. Ezután otthon játszottak, ahol hosszabbításban 3:2 arányban verték meg dallas Stars csapatát. Az utolsó párbajban Columbus stadionján 2:1 vereséget szenvedtek egy kiegyensúlypzott párbajban.

Ahogyan említettem, Florida éjszaka Montreallal játszott egy nagyon nehéz párbajt, végül 0:2 arányban ezt megnyerték, egészében 9  kétperces büntetés esett ebben a párbajban, ebből Florida hatot kapott. Ottawa pihent,semmit nem enged Floridának ingyen. Az is igaz, hogy Florida nem utazik hosszú útra, csak elugrik a szomszédságból és így folytatja a kirándulását idegenben. Tegnap ugyan rendesen kifáradtak, kevés ideje maradt a pihenésre.

A házigazdának nagy esélye van berohanni a jégre és megnyerni az első harmadot. Bár Floridával ellentétben alacsonyabb helyen vannak a táblázatban, határozottan a becsületükért fognak játszani. Az utolsó időkben megverték a Keleti divizió első csapatát, Tampát, magas gólkülömbséggel, így kihasználják a hazai környezetet és a pihentségét. Egy kicsit kockáztatok, nagyon jó szorzóval fogadni szeretnék a házigazda győzelmére. Talán ez bejöhetne, az említett körülmények ennek besegíthetnének. Sok szerencsét.

A  mi tippünk: Ottawa Senators  győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 2,84