NHL: San Jose Sharks – Calgary Flames, Március 24

Jégkorong, szombat, 2018  Március 24, NHL, 21:00

San Jose az idén nagyon jól boldogulnak, a Nyugati divizió 3. helyén vannak, mindenesetre az előnyük nem elég arra, hogy elhanyagolhatná az utolsó párbajait. A  csapat formája nagyon jó, az utolsó 10 párbajban csak 2 vereséget szenvedtek. A gólarány ezekben a párbajokban 40:24 és már csak Nashville boldogult jobban. Sharks csapata jobb idői akkor következtek be, amikor E. Kanet szerezték meg a csapathoz, akinek magas a hatóképessége és egy olyan jó minőségű csapatban, mint Sharks ez határozottan bebizonyosodik. San José azokhoz a csapatokhoz tartozik, amelyek az emberelőnyös játékot ki tudják használni, és közvetlen LA után  a legjobban megbírkóznak az emberhátrányos játékkal. És mindehez még büszkélkedhetnek a legkevesebb büntetőpercel is. San José jelenleg szép, támadó hokit játszik és az utolsó 10 párbajukban átlagban 4 gólt szereztek, ami hála az említett érkező gólszerzőnek is. Egy szóval Sharks jelenleg jó hullámon vannak, minden szempontból  jól működik a csapat, és ez látszik a játékukon is.

Calgary Flames a Nyugati divizióban a 11. helyen vannak és az utolsó párbajaiban egészen elvágták magukat az esélytől a play-off-ra. A végéig még 7 párbaj hiányzik és már 8 pontot veszítenek a play-off-ra. Mivel nem hiszünk a lehetetlenbe, mindenki tudja, hogy itt a vége Calgary számára. A csapatban hiányoznak a jó minőségű játékosok, ki formályuk jó lenne, a legjobban Gaudreau és Monahan húzzák a csapatot, de ezeken a két játékosokon kívül az idén senki sem nem ragyog a csapatban. Aki csak figyelhette az utolsó párbajait, akkor azok számára világos, hogy ki lesz ebben a meccsben a győztes. Calgary utolsó 10 párbajából 7 vereség volt a végeredmény. Nehezen tudták magukat átharcolni a támádó helyzetbe, és csak nagyon rövid időre. Az említett 10 párbaj után a gólarányuk 20:34, ami éppen azt mutatja, amiről itt írok.

A szezonban a két csapat 3 alkalommal találkozott, mindháromszor Shark csapata győzött, utoljára nemrégen március 17.-én, Sharks 4:7 arányban győzött. Nem kételkedek azon, hogy san Jose győzelmére fogadjak.

A  mi tippünk: San Jose Sharks  győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,98