Norwich City – Arsenal FC

Arsenal kültéri dupla fejléc mishandled és a vereség után a West Brom sem tudott legyőzni Norwich. A földön, azonban összeállított egy kanárit legalább egy pontot, döntetlen 1: 1 gólt biztosított Mesut Özil. A csapat újonc letelepszik Lewis Grabban. Tüzérek és a homlok elveszíti a negyedik helyen, két pont, plusz elvesztette a sérült Koscielnyho Alexis.

Ez a bajba jutott Arsenal szurkolók még talán, mint a harmadik bajnoki vesztesége a sorban. Bár a francia dugót egy fájó csípő hagyj csak egy-két hét, de Alexis kizárja sérült combizom valószínűleg legalább egy hónap.

Chilei londoniak jelentősen ma találkozik az első félévben volt minden veszélyes, mint az Arsenal elő. Tizenöt percnyi játék volt az, aki megjelent központosító Monreal és Özil hirtelen már csak a kapus Ruddy. Köszönet Bassong de az eredmény nem változott. És még azután is, Alexis végigvezette a labdát Cazorla lőtt oldalán Norwich kapusa.

A harmincadik percben azonban John Ruddy teljes egészében nepodržel. Kijött földmunkák és a nehéz labdát nem tudta kezelni a Norwich középpályás O’Neil. A labda visszapattant Alexis, aki tolta a labdát mész Özil, aki együtt vyběhnuvšího Ruddy nyitotta meg a gólt. Német futballista, és megerősítette a jó formában, segíteni vagy egy gól nyolcadik alkalommal a sorban.

Arsenal, azonban még ebben az időben ő hozzájárulása a győzelem nem volt elég, a végén az első felvonás Norwich magához ragadta a kezdeményezést, és méltán kiegyenlítődtek. Brady lövése még Petr Cech, de amikor Robbie Brady áttért a játékmester-ben telepedett le Norwich. Most, miután meg kell kérni a labdát Lewis Grabban, aki kihagyta köré nedůrazného Gabriela, és legyőzte a cseh kapus.

Egy előre beállított időpontban még Hoolahan kapott egy esélyt, miután a szíve Bölcsesség, de önmagában előtt Cech sikertelen volt, és elküldte a labdát a kapuba. Kapus sisak még nem volt lehetősége, hogy megmentse legalább egy pontot az Arsenal. Az unalmas második felében elképesztő beavatkozás megállította a labdát az úton, hogy ő vissza, miután szíve Olsson és Gabriel zsugorodás.

source: www.bet-bonus-pl.com

Rate this post