Olcsó és egzotikus. Amint egy játékos az útlevélben nem számít, jelentések Znojmo

Egy személy fizet extra egzotikus, tudja, szinte minden turista.A jégkorong világban ez dogma alkalmazni. „Szeretnénk csehek, szlovákok, oroszok, svédek vagy más minőségi játékos, de van, hogy választani aszerint, hogy a lehetőségeink” megvalósítja a Znojmo edző Jiří Režnar.

De még hivatalnokok szerény egység, amely az elmúlt szezonban a nemzetközi EBEL ünnepelt történelmi ezüst, megértik, hogy nem töltenek borsos összegeket rezonáns erősítést.

Néha meg kell nézni alaposan a határokon, ahol jégkorong jogok több látnivalók. „Annak ellenére, hogy néha egzotikus országokban, vannak nagyon jó játékosok,” tudja, sport menedzsment Eagles Rostislav Dočekal.

Amellett, hogy az első akvizíciók, ami többnyire fiúk tapasztalattal a Cseh Extraliga, kezdődött május elején a klub honlapján köp méltó jelentéseket.Eagles fogott a legnagyobb lengyel tehetség utóbbi csapat jelezte érkezését a csatár Patryka Wronki. Ez volt 20 éve lett a legjobb támadó VB Division IA.

Két hét Znojmo dicsekedett a holland válogatott kapitánya Kevin Bruijstenem.

A héten Eagles bejelentette a legújabb külföldi erősítést. Ahhoz, hogy az egész fordítva EBEL vámtarifaszám kanadai mesterlövész Adam Hughesman, aki tavaly a legtermékenyebb játékos a legmagasabb olasz versenyt.

„keresünk minőség jó fillért sem, így keresem után úti cél”, mondja sport menedzser Rostislav Eagles Dočekal. „Ezen túlmenően, ma egy ilyen alkalommal, nem számít, milyen a játékos az útlevelében.Elveszi egy csomó holland ember felnövő tengerentúlon. ”

Szerződés hangolt e-mailben

mint a jégkorong ösztöndíjat néz ki? „Először is leülni és tipológiai válasszuk a játékosok, hogy mire van szükségünk”, mondja az edző Režnar.

Az Eagles majd NDA Európában, hanem menedzser Dočekal kit megállapítása és jóváhagyása segít főnök klub Pavel Ohera szinte nem függeszti mobiltelefon származó fülét.Amikor az Eagles esik olcsó és képes jégkorong játékos kezdi a következő körben az adatgyűjtés.

Az edzők, a vezetők, az ellenfél az ismert. „A játékosok illeszkednie kell a jégkorong-válogatott és a jellegzetesen” bejelenti Dočekal.

A lengyel csillag Wronki érdeklődött a coaching kollégái Režnar, amely a helyi liga korábban dolgozott. „Végre észrevette őt, és élnek, és nagyon boldogok vagyunk, hogy itt, bár ő volt ajánlatok messze hokejovějších országok engedékeny sport menedzser Eagles.

29letým támadó Bruijstenem, aki utoljára játszott a francia Amiens, míg tuning a végleges szerződés e-mailben. „Meglátom, mikor érkezik meg a képzés a jégen. De a játékosok az ellenfél, és Amiens, mint Peťa Kalus (egy másik új ember Eagles – szerk.szerk.), Grenoble, mi volt jó referenciákkal, “biztosítja Dočekal.

indiai és más külföldiek bizonyult

Mivel a legutóbbi beszerzés Hughesmana az Eagles ígérnek robbanás pontot. Hasonlóan tavaly bizonyította honfitársa Colton Yellow Horn. Ez volt ismeretlen Šikula indiai származású, akinek csábította extraleague Pilsen, azt mutatja, hogy lehet Znojmo még egy kis költségvetést felfedezni egzotikus ékszerek.

K is támogatói más külföldiek – kanadai Forvard Corey Trivino vagy alak André Lakos. Most elkötelezettség 36letého-hátsó is egy okos marketing lépés, ami Eagles egyre nagyobb figyelmet Ausztriában.

EBEL szezon kezdődik szeptember közepén. Az Eagles azonban megpróbál időt a forma és a 20.Augusztusban, amikor az első koncertek indul a jégkorong Bajnokok Ligája. „Mi képviseli Znojmo, cseh jégkorong és az egész versenyt. Mi ezt a presztízs, és mindent játszunk kemény, „ígéri Dočekal. „Tavaly játszott, így a folyamat elején. Nem vagyok 100 százalékos, de azt akartuk bemutatni „, mondja az edző Režnar, aki jelenleg száraz készítmény szerepét tölti be, hanem bírósági végrehajtó és a vezérlő.

házimunka előfordul július 24-én, amikor az egész nemzetközi A combo azt mutatják, az első alkalommal a jégen. „Mi lesz. Délután az adott ülés és beszél róla. Mi továbbra is, amit tavaly megkezdődött. Azt akarjuk, hogy játsszon aktív és modern jégkorong „, mondja Režnar.

Rate this post