Plzeň akar szakítani, meg kell felkészülni a nyári. Ki kell javítani

A banda, ami szombaton megvédte a címét és tizenhatodik győzelem egy sorban létre egy egyedülálló rekord a cseh bajnokságban, amire szüksége van némi javulás. Pilsen tudom, de celebrations’m feltétlenül rontja.

„Boldog vagyok, dojatej és büszke,” mondta edzője Karel Krejčí, amikor egy pohár bor előtt ült az újságírók.

Az egyéni sorozat meghódította. A szabó jött egy befejezetlen helyen verseny visszavonták kollégái Miroslava Koubka, akik nem a Bajnokok Ligája selejtező, és nyert 22 23 bajnoki.Hatásos!

Az eredeti ötpontos veszteségek Sparta most összehasonlíthatatlan előnye Veselice és három körrel. „Azt hiszem, csak ott, mit tettünk”, mondta Krejci.

Plzen megvédte első címet, kupát és érmeket felkel, hogy jövő hét szerdán a mérkőzés után a Jablonec. Ezután készítsen egy nagy híre a főtéren Pilsen.

„Én soha nem öregszik. Mind a négy címei Tisztelem hatalmas, „mondta középpályás Daniel Kolar, amelynek célja ellen Ostrava (2: 0) zárt az arany útra.

Bár a híres Baník 50 év után esik a bajnokságban, Plzeň belevetette magát az örvény az ünneplés. Amikor Kolářová boldog dorážka becsoszogott a cél, a lövő megállt, létrehozta a kezéből a T betű, és megüzente néhai felesége Teresa a mennybe.Ez lett volna büszke.

Nem, nem az idei Pilsner siker nem gyakori, bár ünnepségek nem voltak olyan élénk és spontán, mint valaha. Cseh Televízió még át a kontár indított csak néhány másodpercig, mielőtt a rúgás, mert előnyös utcai hoki. És ez volt a jele, hogy Pilsen elcsépelt címei.

Miután év 2011 2013 és 2015 Victoria először sikerült ellenőrzés, és még az évben. És ha a játékos nem jön le a másnaposság, lehet támadni a rekord 80bodovou bázis.

Kapus Kozáčik trükkös 14 nullák csatár Ďuriš 15 gólt, kapitány Hubnik mond visszatérés a nemzeti csapatban. Így a jelenlegi Plzeň tudja játszani a Bajnokok Ligáját?

Kétszer még a napon Pavel Vrba tudott. „Bajnokok Ligája a mennyezet, amit szeretne látni.Ha nincs ott, akkor az Európai Liga felé. De még mindig van egy csomó hiányosságok, hogy van az elkövetkező hónapokban klumpa, „válaszolt Pavel Horváth, aki három címet a szerepét kapitány hozzáadunk egy negyedik, mint egy asszisztens edző.

Air repülő arany konfetti, a háziasszony elütötte a zuhany pezsgős éjszakai égbolt izzó tűzijáték és a játékosok azonnal elhagyja a kabin és hajlakk, kék és piros. De a klub főnökök kezdtek gondolkodni a jövőben.

Mi történik, ha elhagyja Ďuriš és segédje szlovák Hrošovský? Mindkettő élettartama van, és az euró még mindig várja őket. Pilsen készen kell állnia arra, hogy elveszítse.Ezért hagyta védő Limberský szombat dokkolt a helyzet a pajzs középpályás alternatívájaként, ha eltűnt Hrošovský szorgalmas.

Plzen is sürgősen szüksége hander dobta a Brno védő Keresteš. Talán Sykora Liberec. Tól tárhely visszatér Chrien és ígéretes középpályás Kucera. A kérdés az, hogy még egy esélyt előrehalad MAHMUTOVIC akik problémás és Olomouc.

„Bár mi vagyunk ellenfelek neválcovali, és nem játszik olyan szép futball, mint a Horváth-szer, értékelem a mód, ahogyan van egy cím jön „a szabó nem titkolta edző.

Pilsen dinasztia nyilván a legtöbb ideges Sparta, amely ismét harsonaszó nélkül.Az ötödik alkalommal az elmúlt hat évben. „Sparta megfélemlítő. Hogy mi maradt, ez egy nagy siker „, mondta Krejci.

Most, hogy Pilsen sikerült az álom Bajnokok Ligája és az ehhez kapcsolódó bónusz CZK 330 millió. „Próbáljuk meg. Ne gondoljuk, hogy a mértéktelen „, mondta középpályás Kolar.

Rate this post