Plzen fogja megvédeni a vezetést a bajnokságban a Brno

A liga folytatódik ezen a hétvégén hét mérkőzést a 25. fordulóban. Öt párbajok a tervek szerint szombaton, a csapat küzd a bajnoki címért, de bemutatja Bet365 vasárnap. Vezetője Pilsen fogja védeni a kilenc előre, a főasztal otthon Brno, amely megfosztotta az utolsó verseny a legjobb helyeken. Másodszor Sparta eltávolítása után az Európa-liga bemutatja kis Prága derbi szárazföldön Bohemians 1905 és meg kell nyerni, hogy mielőtt a nagy sikerű A szezon egy hétig otthon ellen Plzen még mindig megmarad a remény, hogy megnyerje a címet.

Plzen a héten, bár csökkent után döntetlen 0: 0 a Mlada Boleslav az elődöntőben a hazai kupa, bajnoki, hanem tartja nyilván tizenhárom nyeri a sorozatot. Utolsó elvesztett pontot a végén, október csak Brno, amely most nagyon jó formában, és megnyerte az utolsó három fordulóban.

“Természetesen, látjuk, hogy a liga alakul ki. Minden Bet365 bonus mérkőzés végéig most nehéz lesz, akkor is egy csomó fej és lélek. Szeretnénk megerősíteni pontot Zlin és folyamatosan előre Sparta után ebben a körben egy ígéretes vezető,” mondta Pilsen edző Karel Krejci. “Azt hiszem, nincs értelme, hogy menjen vissza a vereség Brno. Én egy kicsit ideges volt a tény, hogy már sérült játékosok. De a játékosok esetében mind a minőség és a csapat kohéziót és bízom abban, hogy ez így lesz, amíg a szezon végén,” tette hozzá.

Sparta csütörtök elvesztése után 2: 4 Villarreal esett a negyeddöntőbe a European League. Ha szeretné, hogy a hazai verseny, hogy reális esélye, hogy a cím, akkor Bet365 meg kell nyerni mind vasárnap alapon Bohemians, hanem az azt követő szerda dohrávce késleltetett 19. forduló párbaj a pályán Dukla. Mikor lesz Letna, megy a nagy sikerű Pilsen feltéve Victoria megnyerte Brno egy hatpontos Mank.

“Amikor azt mondom, nekünk egyezik Villarreal előtt a liga nem lépnek érvénybe, lenne szemtelen. Amikor azt mondom, igen, én leszek a csirkét. Talán a teljesítmény Villarreal jutott, Plzen tud tartani olyan távolságban, hogy még vele itt hetente, hogy Bet365 adja oda a címet, “mondta Sparta edzője Zdeněk Ščasný.

Pilzeni és Spárta továbbra is harcolni a következő kupa partíciókat. A harmadik helyen tartják az egyik pontot, mielőtt Liberec Mladá Boleslav, amely bemutatásra kerül Slovacko, akivel nem veszítette az utolsó hat bajnoki. Központi egység megy a játék ösztönözni előre a döntőbe jutott át Pilsen.

“Szlovákia saját stadionban egy nagyon nehéz ellenfél, és ha nem akarja elhagyni üres kézzel, minden játékosnak meg kell játszani a Bet365 maximális erőfeszítés és a koncentráció. Még egy zsúfolt programot szeretnénk, hogy sikerül, és megvédjék a harmadik helyen szerepel a táblázatban,” mondta edzője Karel Jarolím Mlada Boleslav.

Rate this post