Premier League 10. köre: Crystal Palace – Arsenal London, Október 28

Labdarúgás, vasárnap, 2018  Október 28, Anglia, Premier League, 14:30

Be kell vallanom, hogy Arsenal ebben a szezonban nagyon tetszik. Arsenal szép, látvanyos labdarúgást játszik, győzelmeket szerez, és most Crystal Palace stadionján ís győzelmet szerezhetne. Arsenal a vasárnapi ellenfele ellen egészében sikeres szokott lenni, az utolsó 2 kölcsönös párbajukban 7 gólt szerzett ellene. Annak ellenére is kellene nekik győzni, hogy még az Európa Liga fájdalmait nem pihenték ki. Arsenal Emery vezetése alatt igazán látványos és támadó focit játszik és egyik győzelmét a másik után szerzi. Eddig 21 pontot szerzett és jelenleg a 4. helyen áll a táblázatban, de az első City-re csak 2 pont vesztessége van, így nem engedheti meg magának pontokat veszíteni. Arsenal utoljára augusztus 18.-án szenvedett vereséget, amikor Chelsea volt a jobb csapat, azóta 11 párbajt nyert meg egymás után. Olyan csapatokat vert meg, mint például Sporting, Everton, West Ham, Newcastle vagy Leicester. A csapata nagyon szolíd játékosokból áll össze, és ezek pontosan azt teszik, amit Emery elvár tőlük és ez a gyeppen azonnal megmutatkozik.

Crystal Palace szezonja igen csak nehéz lesz. Eddig 9 párbajt játszott, ezekben csak 5 gólt szerzett és 7 pontot gyűjtött össze. És ez nagyon kevés. De ami még rosszabb, Crystal palace otthon 4 párbajt játszott és eddig a saját stadionján egy gólt sem nem szerzett, a hazai gólaránya 0:5. Egészében a gólaránya 5:11, a mérlege 2-1-6. Az idén csak a 18. Fulham és a 19. Huddersfield csapatait verte meg, mindkét győzelme idegenben volt. Döntetlent Newcastle ellen szerzett ottho, tehát a hazai mérlege 0-1-3. Az utolsó 3 párbajban nem szerzett 1 pontot sem, és az utolsó 2 párbajában nem szerzett még 1 gólt sem, ami egészében elégé szörnyű. Crystal Palace nem tud megbírkózni olyan csapatokkal sem, mint Watford, Southampton vagy Everton, de ezek a csapatok messziről sem nem érik el azt a minőséget, mint Arsenal.

A bukmékerek ennekellenére Arsenl győzelmére egészen tisztességes oddsokat írtak ki, tehát miért ne fogadnánk erre a lehetőségre? Lehetséges még a gólok számára is fogadni, legalább 1,5 gól eshet a párbajban.

A  mi tippünk: Arsenal győzelme  – a legjobb oddsok az Esperal fogadóirodánál 1,79

 

Rate this post