Premier League 11. köre: Arsenal London – Liverpool, November 03

Labdarúgás, szombat, 2018  November 03, Anglia, Premier League, 18:30

A Premier League versenyen nagy csata készül, Arsenal fogadja a forduló slágerében az Emirates stadionon FC Liverpool csapatát. Unai Emery végre Arsene Wenger sokéves munkája után Arsenalnak a régi arcát szerzte meg. A csapata úgy működik, mint valaha. A másik oldalon Jorgen Kloop az impulzív kifejezésével. Ez egy nagyon látványos labdarúgásnak látszik majd. Mindkét csapat a támadó jellegű focit játsza. Arsenal a 4. helyen van a táblázatban, ez még biztosítja a Bajnokok Ligáját, de szeretné a riválisát utolérni. Hátul a soraiban Mustafa és Holding vannak, ez a két játékos már a szezon kezdetétől egymás mellett játszik. Mindent Berd Leno kapus irányít. Leverkusen hosszú éves támasza Londonba költözött nagy pénzért, de Arsenalnak ez kifizetődött. A vendégek védelme semmivel sem nem rosszabb. Nem biztos, hogy Gomez, vagy Lovren lépnek a pályára, nagyon hasonló módon játszanak és helyettesíteni tudják egymást. Liverpool nagy sztárja Virgil Van Dijk, talán a legjobb a Premier League versenyben. Az oldalakon Robertson és Alex Arnold állnak, hasonló minőségben, mint Arsenalnál. Liverpool kapujában Allison Becker áll.

Elül a két csapat játéka már külömbözik. A londoni egység két védő játékossal játszik, a spanyol Torreira és Granide Xhaka. Előttük Iwobi, Mesut Ozil és Mitharin, aki lövései pontosak szoktak lenni. A vörös ördögök edzője inkább 3 zálog játékossal játzik jobban egymáshoz szorulva, hogy kitárják a pályát a széleken és a támadók gyakran itt szedik a labdákat. Ez a három játékos James Milner, a legtapasztaltabb játékos a pályán, a közepén Wijnaldum, aki inkább szélső tartallékjátékos, a harmadik pedig Lalana, aki inkább csak a párbajok végén szokott játszani, most talán az elejétől játszani fog. Csak rajta múlik, hogy hogyan győzi meg Kloop edzőt. Arsenal élén Alexander Laccazet mozog majd. Liverpool támadói Salah – Firmino- Mané, ezeket tartják a legjobb támadó triónak a világon. Mindegyikük képes átmenni néhány játékoson is és gyors gólt szerezni.

A bukmékerek Liverpoolra írtak alacsonyabb szorzót, tehát ez a kiemelt csapat. Szerintem is Liverpool nem hagyja elszedni magától a pontokat, de gólt valószínűleg mindkét csapat szerezni fog.

A  mi tippünk: Liverpool győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 2,06

 

Rate this post