Premier League 12. köre: Arsenal – Tottenham, November 18

Labdarúgás, szombat 2017  November 18, Anglia, Premier League, 13:30

A Premier League 12. köre Arsenal és Tottenham párbajával kezdődik szombat délután. Ez a meccs egy londoni derbi lesz, nagyon élesek tudnak lenni ezek a párbajok, nem beszélve a rajongókról és a médiákról, akik nagyon figyelik ezeket. Arsenal London jelenleg a 6+. Helyen van a táblázatban 19 ponttal a számláján, amelyeket elsősorban hazai párnajokban szedte össze. Ezeket, amelyekből mellesleg 5 volt, mindet megnyerte 13:4 gólaránnyal. Leicestert 4:3, Bournemouthot 3:0, W.B.A csapatát 2:0, Brightont 2:0 és Swanseát 2:1 arányban verte meg. Vegyük figyelembe, hogy otthon nem találkoztak egy csapattal sem a táblázat felső feléből, a legjobban elhelyezkedett csapat Brighton volt a jelenleg 8. helyen. Másképen a sors nagyon kíméletes volt a számukra, így otthon nem veszítettek el 1 pontot sem, de csak azért, hogy az ellenfelük „kibírható” volt. A sérültekkez talán csak Guroud-ot számolhatjuk, akinek a comb izma sérült meg. Arsenal utosó párbaja Manchester City pályáján játszódott, amelyet 3:1 vereséggel fejezett be.

Tottenham London a táblázatban a 3. helyen van Manchester City és United mögött. Tottenham 5 párbajt játszott idegenben, de mivel a hazai párbajait nem a saját stadionján játszotta, de a kikölcsönzött Wembley-n, így mind a 11 párbajt idegen pályán játszotta. Szerintem egy értékes győzelme Huddersfieldről van, ahol például Manchester City elveszítette mind a három pontját egy katasztrofális teljesítménnyel, 2:1 vereséget szenvedett, míg Tottenham, 0:4 győzelmet. A többi párbajai idegenben Evertonban 0:3, West Ham-ban 2:3, Manchester United-el 1:0 vereséget szenvedett. Tehát 4 alkalommal győzött, 1 veresége van, döntetlene itt nem volt. A sérultek közé csak Lamela-t számolhatjuk, a kapus Lloris már rendben van és a pályára áll.

Ez a párbaj nagyon figyelt lesz, mert nagyon vonzó. Bízok benne, hogy mindkét oldalról támadó jellegű lesz, és éppen ez az a párbaj, ahol nehéz megjósolni a győztest. Bízok benne, hogy a vendégek nem szenvednek vereséget. A gólokra is nehéz fogadni, mivel nem tudni, milyen taktikát választ a két csapat, óvatosabb védelem jellegűt, vagy inkább támadót. Minden esetre azt gondolom, hogy mindkét csapat gólt szerez.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,48

 

Premier League 12. köre: Arsenal – Tottenham, November 18 5.00/5 (100.00%) 1 vote