Premier League 13. köre: West Ham – Leicester, November 24

Labdarúgás, péntek 2017  November 24, Anglia, Premier League, 21:00  23.11.

Ezen a héten West Ham és Leicester nyitja a Premier League 13. körét szokatlanul már pénteken este. A házigazda kicserélte az edzőt, de ez a cselekezet nem hozott eddig gyümölcsöt. A vendégek az utolsó párbajokban jó formában voltak és a párbajait nem veszítették el, ezért a mérkőzésben a kiemelet csapat. Várható tehát, hogy Londonból 3 pontot visznek haza. De ezeket a pontokat West Ham biztosan nem adja ingyen.  Nézzünk néhány információra, amelyek erre a párbajra vonatkoznak. West Ham a Premier League utolsó 4 párbajában minden alkalommal 2, vagy több gólt kapott. Leicester West Ham csapatával 6 párbajban egymás után nem szenvedett vereséget, ha minden versenyt bele számítunk. És végül West Ham a Premier Leaguen 5 találkozóban egymás után már nem volt képes győzni.

West Hamnál Marko Arnautovič indulása kérdéses, mert a múltkor a párbajban watford-al kénytelen volt távozni a gyepről. Így a jobb oldalon Andre Ayew jelenhetne meg, bár gyengélkedett. David Moyes Sam Byram, Jose Fonte és Chicharit nélkül lesz. Az edző tehát imátkozni fog, hogy Michail Antonio és James Collins össze szedjék magukat. Leicesternél pedig Matty James és Robert Huth estek ki a játékból a sérülései miatt, Adrien Silva pedig egészen Januárig nem léphet a csapathoz. Claude Puel így azonos tizenegyest jelölhetne, amelyik a múltkor kezdte a 0:2 vereségét Manchester City-vel.

David Moyes az új helyén nem kezdhedte volna rosszabbul, mint 0:2 vereséggel watford ellen, amely a táblázatban jelenleg a 8. helyen van. Hammers nem voltak képesek 3 pontot szerezni már 5 alkalommal egymás után. Ebből három alkalommal vereséget szenvedtek, így már olyan helyen vannak a táblázatban, ahonnan a csapatok kiesnek. Leicester a múltkor vereséget szenvedett 6 párbaj után Manchester City-től. De idegenben a csapat már 4 párbajban nem szenvedett vereséget, ezekből 3 alkalommal döntetlent játszott. Leicester mérlege West Ham csapatávaljó, amikor 6 alkalommal egymás után nem szenvedtek vereséget. Az utolsó két látogatásából Kelet Londonban 6 pontjuk van. Pénteken így a vendégek ismét örülhetnének, mert a házigazdák nyomorúságosak és az új vezetés alatt sem nem emelték a szintet. Arra is lehetne fogadni, hogy Leicester gólt szerez brejk után, ellenkezőleg, a házigazda egy szokásos helyzetből.

A  mi tippünk: Leicester győzelme  – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 2,70

 

Premier League 13. köre: West Ham – Leicester, November 24 5.00/5 (100.00%) 1 vote