Premier League 15. köre: West Ham – Cardiff City, December 04

Labdarúgás, kedd, 2018  December 04, Anglia, Premier League, 20:45

West Ham jelenleg a 13. helyen áll a táblázatban, a csapat vezetősége biztosan jobb helyet kívánt a klubnak azért is, hogy mennyi pénzt fektetett a klubba a nyáron és milyen nevek érkeztek a csapathoz. De a csapatban gondok vannak a védelembe, mivel már 22 gólt kapott 14 párbajban, és néha megtörténik, hogy a csapat teljesen lerobban. Azonban az utolsó mérkőzésben sikert ünnepeltek, mert Newcastle United stadionján sikerült nekik győzelmet szerezni 0:3 aránnyal. A párbajban kétszer volt sikeres Javier “Chicharito” Hernandéz és egy alkalommal Felipe Anderson. Szükséges lenne, hogy a csapat a hazai mérkőzésekben is gondosabban játszana, mert otthon csak két alkalommal győzött a hét hazai meccsből. Utoljára otthon Manchester City 0:4 aránnyal verte meg a csapatot. West Ham edzője elsősorban Felipe Anderson, Marko Arnautovič és Javiér Hernándezre támaszkodik. Ezek a játékosok együtt alkotják West Ham támadó erejét. A csapat az tolsó 4 bajnoki párbajban 8 gólt szerzett, ami átlagban 2 gól egy párbajra.

Cardiff a táblázatban a 16. helyen áll, 11 pontot szerzett 3 győzelemért és 2 döntetlenért, 9 alkalommal vereséget szenvedett. A csapat gólaránya 13:27, ebből látszik, hogy majdnem 2 gólt kapott minden meccsben. Az utolsó mérkőzésén győzelmet ünnepelt, mert otthon fogadta Wolves csapatát, ezt 2:1 aránnyal verte meg. Az előző párbaját is otthon Brighton ellen megnyerte, szintén 2:1 eredménnyel. A baj azonban a párbajokkal van, amelyek idegenben játszódnak. Itt a pontot csak 1 alkalommal szereztek 6 párbajból, amikor döntetlent szereztek Huddersfieldben 0:0, másképen 5 vereségük van 2:12 gólaránnyal. Szörnyű mérleg. A Premier league legroszabb csapatai közé tartozik, de mégis csak nem mondható, hogy simán adná a pontokat az ellenfeleinek. Gyakran a legszorosabb eredményekkel szenvednek vereséget, mint például az utolsó bajnoki körökben Leicester és Huddersfield ellen. Otthon még Fulham csapatát verte meg 4:2 eredménnyel, így látható, hogy harcol.

Most van itt az alkalom, hogy ismét pontokat szerezzen, hiszen a második legroszabb csapat ellen játszik hazai közönség előtt, a támadó sztárok talán biztosítani tudják a győzelmét.

A  mi tippünk: West Ham  győzelme – a legjobb oddsok a Bet2u fogadóirodánál 1,73

 

Rate this post