Premier League 16. köre: Newcastle – Leicester, December 9

Labdarúgás, szombat , 2017  December 9, Anglia, Premier League, 18:30

Newcastle a rajongóinak otthon mutatkozik be  a találkozón Leicesterrel és nagyon szüksége lenne rá, hogy sikeres legyen, mert másképen csomagolhatja magát a második ligába jövőre.De a rókák mostanában nagyon jól játszanak, így a Szarkák győzelmére inkább nem fogadok. De lehetséges, hogy a hazai környezet besegíthetne végre szerezni pontot. De Rafa Benitez nagy nyomás alatt van, így majd meglátjuk, hogyan bírkózik meg ő és a legénysége ezzel a problémával. Gyerünk megnézni néhány információt a párbajról. Leicester nem volt képes a Premier League utolsó 28 párbajából idegenben 25 alkalommal győzni. Newcastle a Premier Leaguen vereséget szenvedett 5-ben az utolsó 6 párbajból. Az utolsó 4 párbajban Newcastle párbajaiban a Premier Leaguen 3, vagy több gól esett. És Newcastle ebben a 4 párbajban minden alkalommal 2, vagy több gólt kapott.

Newcastle csapatában nem gyógyul meg egyik tag sem a sérült hármas közül. Rafa Benitez nem rendelkezik olyan luxussal, hogy néhány játékost is kicserélhetne, így csak apró változásokat várhatunk a csapatban, bár a Szarkák fjelenlegi formája szörnyű. A 3-4-2-1 csapat formáció nem működött Chelsea ellen, így Benitez vissza térhetne a szokásoshoz. Jonjo Shelvey ragaszkodni fog ahoz, hogy játszon, mivel a hétvégén nem rúgott labdába. Isaac Heyden és Mikel Merino szintén igyekeznek a helyükért a tartallék közepén. Leicesternél pedig Leonardo Ulloa, Kelechi Iheanacho, Ben Hamer, Daniel Amartey, Aleksandar Dragovič és Yohan Benalouane a héten bemutatkoztak a csapatban 21 évig, így arra fognak törekedni, hogy most a párbajban legalább a kispadon üljönek. Christian Fuchs és Ben Chilwell harcolnak a helyért a védelem bal szélén, de másképen a csapat felállítása egéyzen világos, csak kevés változás lesz benne.

Newcastle csak 3 hellyel van a táblázat feneke felett és mostanában rosz sorozata van. Öt vereség hat párbajban. Leicester ellenkezőleg, csak egy alkalommal szenvedett vereséget 10 párbajban és a számláján 5 győzelem van ebben az időben.A Rókák egyértelműen jó formában vannak és a St. James’ Parkra kiváló emlékei vannak, mert itt utoljára 3:0 győzelmet szereztek. Folytatódik ahétvégén Rafa Benitez rémálma?, Talán ez úgy néz ki, hogy igen.

A  mi tippünk:Leicester győzelme  – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 2,88

 

Premier League 16. köre: Newcastle – Leicester, December 9 5.00/5 (100.00%) 1 vote