Premier League 18. köre: Watford – Huddersfield, December 16

Labdarúgás, szombat, 2017  December 16 Anglia, Premier League, 16:00

Tehát ez egy olyan mérkőzés, ahol gólokat várok. Watford vendégli Huddersfieldet és ez bizonyára nem lesz unalmas mérkőzés, mert amikor egymásra talál ez a két csapat, akkor nagy lövöldözésnek lehetünk tanúi. És ez várható szombaton is, különösen, ha  Watford otthon játszik. Nézzük tehát először Watford csapatát. Ez a táblázatban a 9. helyen van, amikor 17 párbajában 22 pontot szedett össze. A szezon kezdete nagyon jól indult a számára, de az utolsó hetekben a formája nem túl jó. Az utolsó 5 találkozójából csak 1 alkalommal tudott győzni, sőt, most már a győzelemre 4 fordulón át várakozik. Utoljára a héten Crystal Palace stadionján szenvedett vereséget, ami egészen nagy meglepetés volt. Viszont a házigazdánál nem működik nagyon jól a játék a tartallék és védelem között, és ezért is elég sok gólt kapnak. Unitedtől a házigazdák 4 gólt kaptak, Crystal Palace-től idegenben kettőt, egyet Burnleytől, de hármat Evertontól. Watford eddig 17 párbajban 14 alkalommal játszott 1,5 overt, 2,5 overt 10 párbajban.

És most Huddersfield. A vendégeknek 4 ponttal van kevesebb, úgy hogy a számláján 18 pont van és a táblázatban a 12. helyen vannak. A vendégek sem nem sikeresek nagyon az utolsó időkben, az utolsó 5 körből négyet elveszítettek és egyszer győztek. Brightont győzték le 2:0, de Chelsea, Everton, Arsenal és City csapataitól szenvedtek vereséget. De ez nagyon nehéz sorsolás volt, és itt csak megmutatkozott a külömbség egy csúcs csapat, és egy átlagos csapat között .Azonban ez pontosan egy olyan csapat, ahol Huddeersfield szerezhetne pontokat, de ez nem lesz egyáltalán egyszerű, mert a házigazdának is szüksége van a pontokra. Huddersfield eddig 17 párbajból 13 overt játszott 1,5 gólra és 8 overt 2,5 gólra.

Ha összefoglaljuk a leírottakot, tetszik nekem ez a párbaj azért is, hogy több gólt is várok. Az egyik csapat sem nem támaszkodhat nagyon a védelmére, mert mindkét csapat védelme nem a legjobban működik. Nem marad tehát semmi más hátra, mint öszpontosítani az erőket a támadásra és az ellenfelet a gólok számával leküzdeni. Hogy ki lesz a győztes, ezt nem merem megjósolni, de hogy lgalább mennyi gólt láthatunk, ezt talán igen.

A  mi tippünk: legalább 1,5 gól esik a párbajban – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,36

 

Premier League 18. köre: Watford – Huddersfield, December 16 5.00/5 (100.00%) 1 vote