Premier League 19. köre: Brighton – Arsenal London, December 26

Labdarúgás, szerda, 2018  December 26, Anglia, Premier League, 18:15

Brighton edzője támadó játék stílust részesíti előnyben, és éppen ezért néz ki a játékuk így ki a pályán. Az utolsó 10 párbajból csak két esetben nem szerzett Brighton az ellenfeleivel gólt, mint például a bajnoki körben Burnley stadionján. Ugyan itt Brighton néhány ígéretes esélyt létrehozott, de sajnos egyiket sem nem tudott hasznosítani. De azt, hogy ez az angol egység a legerősebb angol csapatoknak is tud gólt rúgni, bizonyította az utolsó előtti bajnoki körben Chelsea ellen, de vele végül a nem kifejező védelme miatt is 1:2 vereséget szenvedett. Jelenleg ez a csapat a bajnoksági táblázatban a 13. helyen áll  21 ponttal 6 gyzelemért és 3 döntetlenért. A tobbi párbaját elveszítette, ezekből 9 volt. A gólaránya 20:26. Otthon a mérlege valamivel jobb, 8 párbajban 14 pontot szerzett 4 győzelemért és 2 döntetlenért, csak 2 alklommal szenvedett otthon vereséget, utoljára december közepén az említett párbajában Chelsea ellen.

Arsenal egy olyan klub, amely káderében olyan játékosok játszanak, mint Lacazette, Aubameyang, Mchitarjan, Özil, Ramsey, vagy például Torreira. Egy szóval minden játékos egy fogalom a labdarúgás világában. Az előnyük elsősorban a támadás, ennek köszönhetően is nemrégen Tottenhamnak 4 gólt is tudtak rúgni és végül 4:2 győzelmet szereztek. A támadói minőségét a következő párbajában is megmutatta, ahol az Európa Ligán Vorskl stadionján 0:3 győzelmet szerzett, és a következő párbajokban is nagyon sikeresek voltak, bele értve az erős Manchester Unitedet is, akivel végül 2:2 döntetlent szerzett. Vagy az utolsó bajnoki párbajában Burnley ellen, amelyet simán 3:1 verte meg. Egészen megérdemelten. Nem csoda tehát, hogy ez a londoni egység az idei évadban az angol ligán már 35 gólt szerzett. Többet már csak a második Manchester City. Arsenal eddig az 5.-ik a táblázatban 37 ponttal, 11-4-3 mérleggel és 40:24 gólaránnyal. Idegenben 8 párbajban 14 pontot szerzett 4-2-2 mérleggel és 20:15 gólaránnyal.

Ismét nem marad hátra más, csak fogadni a lehetőségre, hogy mindkét csapat gólt szerez, mivel két támadó jellegű csapat áll egymással szemben.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok a 1xbet fogadóirodánál 1,75

 

Rate this post