Premier League 22. köre: Leicester – Southampton, Január 12

Labdarúgás, szombat, 2019,  Január 12, Anglia, Premier League, 16:00

Szombaton folytatódik a Premier League,  már a 22. köre, közben a csapatok nem pihentek, hiszen az FA Kupa és Carabao Kupa versenyeken játszottak a csapatok a Premier League-ből. Leicester a hazai bajnokság táblázatában a7. helyen áll, eddig 31 pontot szereztek 9 győzelemért és 4 döntetlenért, a vereségükből eddig 8 volt. A Rókák gólaránya 25:23. A klub meglepően idegenben több pontot szerzett, mint otthon, azonban szükséges megemlíteni, hogy idegenben 1 párbajjal többet játszottak, mint otthon, a pontok aránya 14:17. Utoljára otthon meglepően vereséget szenvedtek 0:1 Cardiff City-vel, mind ez két ragyogó győzelem után, amikor mint Manchester Cityt 2:1 idegenben, úgy idegenben Chelseat is 0:1 eredménnyel megverték. A mérkőzésük Cardiff Cityvel egyfajta kijózanodás volt, de a Rókák azonnal a győzelmek hullámára ugortak, amikor Everton stadionján kiharcolták a 0:1 győzelmet. Most pedig ismét haza térnek és a saját rajongói előtt szeretnék kijavítani a habozásukat Cardiff ellen.

Az ellenfelük Southampton lesz, a csapat, amely jelenleg a bajnoki táblázatban a 18. helyen áll, tehát azon a helyen, amely már a kiesést jelenti. A csapat számláján 16 pont van, 3 győzelme, 7 döntetlene és 11 veresége van. A gólaránya 21:38. Az utolsó 3 körben nem szerzett győzelmet egy alkalommal sem, amikor először két vereséget szenvedett 1:2 West Hammal és 1:3 Manchester Cityvel és az utolsó körben egy pontot szerzett a döntetlenért Chelsea stadionján. Ennek a döntetlennek az oka inkább Chelsea tehetetlensége volt, mint Southampton ügyessége. Southampton statisztikája idegenben a következő, 11 párbajban 8 pontot szerzett, a gólaránya 10:21, 2 alkalommal szerzett győzelmet és döntetlent is, 7 alkalommal szenvedett vereséget. Ebben a táblázatban a 16 helyen áll, besegített nekik itt az említett prbaja Chelsea stadionján és a decemberi 1:3 győzelme Huddersfieldben.

Természetesen, ebben a párbajban jobban hiszek a Rókáknak, mivel utoljára a Premier Leaguen otthon Cardiffal szenvedett vereséget, ezt javítani szeretné hazai közönség előtt, ehez egy ideális ellenfél várja. A bukmékerek erre a lehetőségre magas szorzót írtakki, tehát az esély a győzelmükre ez szerint 50%, én nem így gondolom.

A  mi tippünk: Leicester  győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,99

 

Rate this post