Premier League 3. köre: Newcastle – Chelsea, Augusztus 26

Labdarúgás, vasárnap, 2018  Augusztus 26, Anglia, Premier League, 17:00

Newcastle egy hagyományos angol klub hosszú éves történelemmel, de az utolsó években nem sok mindent mutatott a világnak és az első és második liga között ingázik. Tavaly pontosan a táblázat közepén helyezkedett el egy nagyon szép 10. helyen és minden bizonnyal az idén is meg szeretnék tartani maguknak ezt a helyet. Az előkészítőjük kínos volt, 5  baráti találkozóban csak St. Patrick csapatát vertél meg 2:0, másképen csak döntetlent szereztek Hull-al 2:2, Portoval 0:0 és Bragával 0:4 vereséget szenvedtek, majd Augsburgal 0:1. A bajnokságot otthon Tottenham ellen 1:2 vereséget szenvedtek, ez valójában egy elégé kiegyensúlyozott találkozó volt, a házigazda szerzhetett volna pntot, ha Diame nem csak kapufába talált volna, mondhatnánk, hogy sikeres teljesítmény. A múlt hétvégén Cardiffban igazán nagyon pecchessek voltak, mert jó néhány esélyük volt gólt szerezni, bár a 66. perc óta 10 játékossal játszottak, a 96. percben büntetőhöz jutottak, de ezt kenedy nem használta ki, ezért csak 1 pontot szereztek a 0:0 döntetlenért. A Szarkák kellemetlenek tudnak lenni otthon, nagy csapatokat is meg tudnak itt kínozni.

Chelsea, természetesen, egészen más kaliberű csapat külömböző célokkal, a legmagasabbakkal. Ellenkezőleg az ellenfelükkel az új évadba sikeresen léptek, az első körben Huddersfieldel 3:0 győzelmet szereztek, a másodikban Arsenallal egy londoni derbin 3:2 győzelmet szereztek, és mondhatjuk, hogy megérdemelten, mert valamivel jobb csapat voltak. A vasárnapi párbajban a vendégek kádere egyértelműen jobb, híresebb nevekkel a csapatban. Morata, Willian, Pedro, Kante, Luiz, Alonso, Azpilicueta. Giroud, Hazard és mások vannak itt. Éppen Hazard csak a kispadon volt éppen a VB miatt, de talán már az alapban látjuk őt. A csapathoz érkezett az új kapus Kepa Arrizabalaga, aki Courtoiset cserélte ki, aki Real Madridhoz távozott.

A két csapat párbajaiban tavaly átlagban több, mint 2 gól esett, és az idén is hasonló átlagot várok. Ezt az idei párbajaik is megerősítették, kivéve Newcastle döntetlenjét, de itt is volt esély elég. A kölcsönös mérkőzésekben is legalább 2 gól esett. Tehát fogadni a gólok számára is lehetséges, legalább 2 gólt biztosan látunk.

A  mi tippünk: Chelsea győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,70

 

Rate this post