Premier League 35. köre: Tottenham – Brighton, Április 23

Labdarúgás, kedd, 2019,  Április 23, Anglia, Premier League, 20:45

Az angol Premier League lassan, de biztosan a végére ér. Ebbena párbajban egyértelműen a házigazda a kiemelt csapat. Jelenleg a táblázatban a 3. helyen állnak, a hátuk mögött szorosan a konkurrensei állnak Chelsea,  Arsenal és Manchester United, tehát mind híres angol nagy klubok. Így a harcok az első 4 helyért kiegyensúlyozottak, azonban az első két hely már foglalt Liverpool és Manchester City csapataival. Ezért négy híres csapatra két hely marad, így Tottenham nem engedheti meg magának most megbotlani. Ezen kívül bejutottak a Bajnokok Ligáján az elődöntőbe, nemrégen 3 párbajt játszottak Manchester City ellen, ez sok erejébe került. Ezért várhatóak némi változások a legénységnél. Sőt, a sérült Kane sem segít nekik, valamint kérdéses a kapusuk indulása is, Lloris a legjobbak közé tartozik a világon. Még egy apró statisztika, tehát 34 párbajban 67 pontot szereztek 22-1-11 mérleggel és 64:35 gólaránnyal.

A vendégeknek Brightonból egészen eltérő problémái vannak. A megmentésért harcolnak! Jelenleg a táblázatban a 17. helyen állnak és a kiesési 18. helytől már csak 3 pont választja. A vendégeknek szükségük van a győzelemre, de így a verseny vége felé kinek nem a táblázat éléről és a végéről? Az egyetlen esélyük az, hogy az ellenfele talán alulbecsüli, és a vendégektől senki nem vár el semmit. Eddig 34 párbajban 34 pontot szereztek 9 győzelemért, 7 döntetlenért, 32:53 gólaránnyal, 18 vereséget szenvedtek. Idegenben 17 párbajban 12 pontot szerezetk, 3 győzelmet és 3 döntetlent. Itt 15:30 a gólaránya. A vendégek számára ez csak a 2. évad a versenyben, gyakran nehezebb a 2. szezon, mint az első.

Az utolsó 6 párbajából Brightonnak 5 veresége van és az utolsó körben döntetlent szerzett Wolves stadionján. Sőt, Brighton ezekben a párbajokban nem szerzett 1 gólt sem, tehát 540 perc gól nélkül igazán sok. Ez a sorozat azonban nem tarthat örökké. De Tottenham számra is ez egy nagyon fontos párbaj, nem szabat nekik hibázni, mert azonnal elveszítené a helyét a táblázatban, ezért a győzelmére fogadok.

A  mi tippünk: Tottenham győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,29