Premier League 36. köre: Liverpool – Huddersfield, Április 26

Labdarúgás, péntek, 2019,  Április 26, Anglia, Premier League, 21:00

Klopp, Liverpool edzője, olyan játékosokkal rendelkezik, mint Salah, Firmino, Mane, Fabinho, Wijnaldum, Van Dijk, vagy például a brazil kapus Alisson. Ezért nem csoda, hogy ez az egység jelenleg a legjobb angol csapatok közé tartozik, amit az eredményei is bizonyítanak. Az utolsó 10 mérkőzésében egyetlen párbajban sem nem szenvedett vereséget annak ellenére sem, hogy olyan ellenfelei voltak, mint Manchester United, vagy Bayern München. A minőségét nem csak otthon bizonyítja, hanem európai szinten is. A csoporrt fázisban együtt PSG csapatával jutott tovább és a háta mögött hagyta az erős Napolit. A nyolcaddöntőben Bayern Münchent selejtezte ki, és a teljesítmény, amelyet elsősorban Németországban mutattak meg, kiváló volt. Egészen megérdemelt volt a győzelme és a tovább jutása a nyolc legjobb közé. Itt Portora talált, amelyet otthon 2:0 verte meg. Portugáliában pedig egy magas győzelemmel 1:4 söpörték le a pályáról az ellenfelét. Így csak még jobban megerősítették a jelenlegi kiváló formáját. Az angol bajnokságon sem nem rosszabbak a teljedítményei, Cardif stadionján 0:2 győzelmet szereztek, ezt is megérdemelten. Az évad végéig már csak 3 párbajt játszik le a csapat, a bajnoki címért harcol Manchester Cityvel, ezért minden habozásáért drágán fizetne meg. Így a motivációja óriási lesz.

Az ellenfele Huddersfield. Olyan csapat, amely az idei évadban a leggyengébb tagja a Premier League versenyének. Ugyanis 35 párbajban csak 3 győzelmet szerzett, ezért nem is csoda, hogy a táblázatban csak az utolsó helyen áll. Az esélyei megmenteni magát már nem is élnek. Biztosan kiesik a versenyből. Nézzünk még egy kis statisztikát, 35 párbajban 14 pontot szerzett, a mérlege 3-5-27, a gólaránya 20:69. Szörnyű.

Azért nem szabad elfelejteni, hogy az angol liga nagyon jó minőségű, a táblázat első 10 helyén híres angol klubok állnak, és a többiek sem nem ismeretlen csapatok az európai versenyekben. Természetesen, ebben a párbajban nem a győztesre fogadok, az alacsony szorzó miatt, hanem arra, hogy nem szerez mindkét csapat gólt.

A  mi tippünk: mindkét csapat nem szerez gólt  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,59

more: www.campeoesdofutebol.com.br