Premier League 6. köre: Arsenal London – Everton, Szeptember 23

Labdarúgás, vasárnap, 2018  Szeptember 23, Anglia, Premier League, 17:00

A Premier League vasárnapi utolsó párbaját 17 órakkor kezdi a lomdoni Arsenal Everton ellen. Arsenal Unai Emery érkezése után fokozatosan emelkedik a teljesítményeivel, és az eredményeivel is. A csapatnak jól besegítettek a nyári erősítések, elsősorban Sokratis és Lucas Torreira, aki rendszeresen a második félidőkbe lép a pályára. Ez a játékos majdnem hogy csak százszázallékos, mint a személyi párbajokban úgy a passzok pontosságaiban. A csapat eredményei sem nem rosszak. A szörnyű évad kezdetétől, amikor azonnal az első két párbajukban pofont kaptak, először Manchester Citytől, majd Chelseatől, emelkedni kezdtek, jelenleg már 3 párbajban egymás után mindegyikben 3 pontot szereztek. Otthon megverték az erősített West Ham-et 3:1, majd egy nehéz találkozóban Cardiffban 2:3. Az utolsó eddigi körben a kellemetlen New Castlet verték meg 1:2. A csapat nagyon jó minőségű támadással rendelkezik, az élen  Aubameyang, mögötte Ramsey,Özil,Lacazette.

A másik oldalon Everton nem éppen a legsikeresebb időszakát éli, 5 kör után a táblázatban a 10. helyen vannak 6 ponttal. Ez mind a tehetetlensége miatt van idegenben, mivel itt már 6 párbajban nem szereztek győzelmet és 13 gólt kaptak. Az utolsó körben otthon West Hammal 1:3 vereséget szenvedtek, azelőtt otthon Huddersfieldel 1:1 döntetlent szereztek, ebben a párbajban csak egyetlen egyszer löttek a kapura. Arsenal ellen még nehezebb dolguk lesz, mivel Arsenal a labdát szeretné magánál tartani és irányítani a játékot és Evertont nem nagyon engedni játszani. Mit lehet erre mondani, igazán, Everton védelmében sok hibát lehetne találni és ez nem lesz másképen a párbajban Arsenal ellen sem. Everton formája egyszerűen borzalmas. A kölcsönös párbajokban minden alkalommal legalább 1,5 gól esett.

Arsenal prioritása a közvetlen bejutás a Bajnokok Ligájába, ehez megfelelő helyen kell neki végezni az évad végén. Ezért úgy gondolom, hogy semmit sem szeretne a véletlenre hagyni, és a harcokat nagyon komolyan veszi majd. Fogadni még a gólok számára lehetséges, ez egészen biztonságos lehetne.

A  mi tippünk: Arsenal győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,48

 

Rate this post