Premier League 7. köre: Cardiff City – Burnley, Szeptember 30

Labdarúgás, vasárnap, 2018 Szeptember 30, Anglia, Premier League, 17:00

Burnley szezon kezdete egészében sikertelen volt. Az eddigi 6 párbajban csak 4 pontot szerzett, és ez egyszerűen nem nagy dicsőség. Sőt, az utolsó körig csak 1 pontot szerzett. Ezzel el is jutottunk az utolsó mérkőzéséhez, amelyben Burnley hazai pályán Bournemouth csapatát 4:0 aránnyal verte meg. És éppen ez volt a az a párbaj, amely meggyőzött arról, hogyez a csapat még nem egészen reménytelen helyzetben van. A legénysége a szezon folyamán nem olyan rossz teljesítményeket nyújtanak, egyszerűen csak pontokra volt nekik szükségük, ahonnan el tudtak volna rugaszkodni. Ez bekövetkezett, és remélem, hogy most Burnley megmutatja az igazi erejét és hatóképességét és így elkezdi a győzelmek sorozatát. És mikor van ennek itt a legjobb ideje, ha nem most, amikor az utolsóelőtti Cardiff City ellen játszik. Magában a vendégek kádere egyáltalán nem rossz, a támadásban Vokes, Wood, Barnes vannak, és ebben a párbajban ezt bebizonyítják.

Az ellenfelük a már említett házigazda, Cardiff City csapata. Ennél a csapatnál ellenkezőleg, inkább romlást észlelek a szezon kezdetétől. Az eredmények, úgy mint a teljesítményei egészen tragikus hangulatban vannak, ezt az utolsó 3 párbaja is tanúsítja, bennük nem hogy csak nem szereztek 1 pontot sem, hanem minden alkalommal legalább 3 gólt kaptak. És ellentétben Burnleyhez, ennél a walesi klubnál nem látható további potenciál. Cardiff nemúgy képzelte el a dolgot, hogy a bejutása után a legmagasabb ligába 6 párbaj után csak 2 pontja lesz. Az is igaz, hogy az említett utolsó 3 párbajban nem volt könnyű ellenfele, ezek Arsenal, Chelsea és Manchester City voltak. Azért úgy Chelsea, mint Arsenal ellen tudtak legalább 1 gólt szerezni. Csak Manchester City nem engedte, hogy gólt szerezzenek.

Mivel mindkét csapat a táblázatban a végén tartózkodik, nehéz megmondani, ki lesz a győztes, kinek lesz több szerencséje, ezért arra fogadok, hogy mindkét csapat gólt szerez. Ez nagyon valószínű. Egyik csapat sem nem lehet elégedett 6 kör után, ezért egy kiegyensúlyozott párbaj várható.

A mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 2,10

 

Rate this post