Premier League 9. köre: West Ham – Tottenham, Október 20

Labdarúgás, szombat, 2018  Október 20, Anglia, Premier League, 16:00

A hétvégén újra indulnak a liga versenyek, egyikük az angol Premier League, benne többek között West Ham is találkozik Tottenham csapatával. West ham a versenyben már néhány év során játszik, az idén sem nem kivétel. A csapat igen kellemetlen tud lenni, a kiemelt csapatokat is jól meg tudja kínozni. A táblázatban az idén eddig a 15. helyen áll, amikor 7 pontot szerzett. Az új évadba rosszul lépett, azonnal az elején 4 vereséget szenvedett egymás után, de hála a győzelmének Everton ellen 3:1 eredménnyel észhez kapott és mostanában már jobban boldogul. Ezután Chelseával 0:0 döntetlent szerzett, sőt, a következő körben otthon Manchester Unitedet verte meg 3:1 eredménnyel. Az utolsó körben nagyon jó teljesítményt mutattak Brighton pályáján, de sajnos ez a párbajuk 0:1 vereséggel végződött. A csapat nagy ereje elsősorban otthon rejlik, mint ahogyan ezt megmutatták a nagy kiemelt csapatok ellen is. A legnagyobb veszély az ellenfelei számára Marko Arnautovič, aki a versenyben már 4 gólt szerzett. A házigazda soraiban továbbá olyan nevek vannak, mint Lanzini, Chicharito, Wilshere, Carroll, Yarmolenko, Zabalera vagy  Anderson. A közelmúltban néhányan ugyan gyengélkedtek, de most talán már rendben vannak. De United és Chelsea ellen nélkülük is tudtak pontokat szertezni.

Tottenham hagyományosan már a legmagasabb helyekért harcol, és ismét sikeresek. Jelenleg az 5. helyen állnak és a kiegyensúlyozott táblázatban csak 2 pont hiányuk van a vezető Chelsea, Liverpool és City csapataira. A vendégek a versenybe 3 győzelemmel léptek Newcastle, Fulham és United ellen. Ezután jöttek a vereségei Watford és Liverpool ellen, majd Brightont verték meg, Huddersfieldet és Cardiffet. Tottenham a Bajnokok Ligájában is játszik, itt vereséget szenvedett Inter és Barcelona csapataival. Idegenben a hazai bajnokságon csak 1 alkalommal veszítettek pontokat, ez Watfordban volt. A csapatban ismét nem hiányzik Harry Kane, jó formájában van Lucas is. A csapat nagyon jó minőségű, de az esélyek 50 az 50-hez.

A kölcsönös mérkőzésekben látni az egyenrangúságot, az utolsó 12-ben West Ham 6 alkalommal győzött, Tottenham 4 alkalommal és 2 párbajuk döntetlennel végződött.

A  mi tippünk: West Ham győzelme dupla esélyben – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,99

 

Rate this post