Premier League: Liverpool – Tottenham, Március 31

Labdarúgás, vasárnap, 2019,  Március 31, Anglia, Premier League, 17:30

A Premier League következő kör slágere vár  ránk vasárnap délután, amikor Liverpool találkozik Tottenhammal. Liverpool edzője Klopp olyan játékosokkal rendelkezik, mint Salah, Firmino, Mane, Fabinho, Wijnaldum, Van Dijk, vagy például a brazil kapus Alisson. Nem csoda ezért, hogy ez az egység manapság a legjobb angol csapatok közé tartozik, amit az eredményeivel is alátámaszt. Az utolsó 10 mérkőzéséből Liverpool egyetlent sem nem veszített el annak ellenére is, hogy olyan ellenfelekkel állt szemben, mint Manchester United, vagy Bayern München. Éppen az említett Bayernnel találkozott Liverpool a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, és a csapat teljesítménye, elsősorban Németországban, fantasztikus volt. Liverpool a visszavágón határozottan jobb volt, a párbajban néhány veszélyes helyzetet tudott magának teremteni, veszélyesebb volt, és ezt megfelelően értékelni is tudta. Egészen megérdemelt volt tehát a győzelme és a tovább jutása a legjobb 8 közé. A tény, hogy Liverpool formája jelenlegkiváló, az utolsó bajnoki találkozóban is megerősítette, amikor Fulham stadionján győzött.

Az ellenfelük Tottenham, és bár nem szeretném alábecsülni ezt a csapatot, igaz marad, hogy a teljesítményei, amelyeket az utolsó hetekben bemutatott, messziről sem nem olyan kiválóak, mint például Liverpool esetében. Ezt a tényt támogatják az eredményei is az utolsó párbajaiból. Ugyanis 4 bajnoki körben egymás után ez az angol egység nem szerzett győzelmet. Ebből 3 alkalommal vereséget szenvedett. Utoljára Southamptonban 2:1, amely csapat jelenleg a táblázatban csak a 16. helyen áll. Tottenham 30 párbaj lejátszása után a 3. helyen áll 61 ponttal, csak 1 ponttal van neki több, mint a 4. Arsenalnak, a gólaránya 57:32, a mérlege pedig 20 győzelem, 1 döntetlen és 9 vereség. Arsenal holnapután a 13. –ik Newcastlevel játszik, nagy az esély, hogy megelőzi a táblázatban Tottenhamot, mivel nem hiszek Tottenham győzelmében.

Tekintettel már Liverpool formájára sem, a kádere sokkal erősebb, és nem utolsósorban a hazai környezet előnye is beleszól a végeredménybe.

A  mi tippünk: Liverpool győzelme -2,0  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,61

more: es-sportbet.com