Ševc elnézést sikerült. Duda slágerekkel, mint Hadamczik?

Ševc Jandačovi akarta, hogy a jégen, és minden, amit el vele. Csalódott edző neki, de nem törődött vele, még csak nem is a kezét. Röviddel azután, hogy elveszti a döntőben ő csak szó „Mrs. Jandačové, aki sírt játék” még mindig bosszús.

Úgy tűnik azonban, hogy nem csak őket, Ševc későbbi válogatott edzője a harmadik döntőben kiáltotta, nem csak a sajtó, hanem a folyosón ami a pilótafülkéből a helyettesítési zónák. És ki tudja, mi a Sparta edzője kellett hallgatni is.

„Az érzelmek lángol, és valaki elviszi őket, mások nem. Azt szeretnék bocsánatot kérni – a trágár és Mrs. Jandačovou.Most már értem smázlý és én többet kell tennie, hogy mondjam, „magyarázza Ševc, akinek az egész vita nem akar túl megy vissza, még annak ellenére bocsánatkérés mostanáig azt mondja:” Bizonyos állítások állok. „

Leginkább aggasztotta az a tény, hogy Jandač megpróbálta a bíró elé állítani az újságot. Az ő tapasztalata, tudja, hogy a csata a play-off is nagyrészt a pszichológiai hadviselés. Otthon

„Persze, ez mindig is. Van egy hatalmas érzelem, amelyet nem lehet leírni. Minden lehetséges és lehetetlen eszközzel harcol.Minél több Örülök, hogy van ez a cím ubojovali, „mondja mosolyogva.

Most már láthatja, hogy az egész dolog nem zavar, bár közben a döntők és a saját edző Filip Pešán nyilvánosan kijelentette, hogy Ševcova szavak felé Jandačovi volt szélére, és hogy ő kérjen bocsánatot.

Kladenský kennel fej szünet sem, ha viselkedésük végre zárja be az ajtót, hogy a nemzeti csapat, amely Jandač a Világkupa után átveszi.

Sőt, hasonló sors a múltban, például Radka Dudu, akik az ő kijelentéseket „lisp Pole” elidegenítő Aloise Hadamczika.

Ševc most azonban a nemzeti csapat is nem oldja meg, mert már kezdete előtt az utolsó játék vásárolt járatok nyaralni. „A világbajnokság nem számítottam.”

A életkora 34 év középpontjában inkább a csapat sikeréhez.Pályája során nyert egy csomó közülük, elvégre csak Svédország nyert négy bajnoki címet és Liberec mellett egy aranyérmet és egy Pilsen. Három évvel ezelőtt, már csak kinyitotta a szezonban, és tíz mérkőzést hagyott, de hivatalosan ez egy bajnok is.

Most Ševc szeretne gyűjteni több csésze Liberec, ahol olyan szerződést újabb két évre. „Feltételezések itt csinálni. Ha nem hiszi el, úgyhogy nem megy sem. Tavaly akartam menni haza, és fontos volt számomra, hogy hallja a látás Philip Pešan. Ott volt még a tulajdonos a klub, Mr. Syrovátko, aki megerősítette nekem, hogy ők próbálják valami módon, és akkor is, ha történetesen az elején nem tudott, ezért nem akar visszavonulni, mert úgy gondolják, hogy helyes-e.Tetszett, hogy „mondja egy tapasztalt védelem.

De hogy megvédje a címét, vagy akár csak tartja magát, ez a címvédő általában egy nagy probléma. Csak nézd, mi történt az elmúlt egy Litvinov, aki, hogy megvédje magát a rájátszásban Extraliga hatáskörét.

Mi Liberec kell tennie, hogy elkerülje a hasonló kudarc? „Mint mondják -, hogy nem a babérjainkon. Mindig van valami, hogy javítsa. Mi kell a progresszív célokat, mint ez. És azt is működik az utastérben. Ja, soha ne üljön teljesen mindenki számára, de a legfontosabb dolog az, hogy beszélni ki szemtől szembe, és ne menjen a sarkon. Hockey egy csapatsport, és mindenkinek meg kell lebecsülni az egóját. A győztesnek mindig csak egy csapat. „

Rate this post