Super Cup 2018: Párizs SG – Monaco, Augusztus 04

Labdarúgás, szombat, 2018  Augusztus 04, Shenzen, Kína, francia Szuper Kupa 2018, 14:00

A Szuperkupán ismét azok a csapatok találkoznak, amelyek tavaly is játszották ezt a versenyt. Párizs akkor 2:1 arányban nyert. A nemzeti bajnokságot még nem játszák, a csapatok még nem játszottak öszhangba, mivel próbálgatják az újonsokat az előkészítő párbajok töbségében. Ez gólokat hozhatna mindkét oldalon. A meccset semleges földön játszák a kínai városban, Shenzenben. PSG a francia liga szuverén tagja, a bajnoki cím megszerzésére már a szezon előtt nevetséges szorzót írtak ki, 1,08 értékben. De a szuperkupán a szorzót tisztességesnek látom 1,50 értékben. Párizs a nyáron kiharcolta a fiatal sztár Mbappé érkezését, szintén Jesé és Guedes érkeztek, és a legendás kapus Buffon is a klubhoz tért. A vásárlásokat ami illeti, már úgy sem nem konkuttálhat a csapatnak senki, a sztárokkal teli csapatot kiegészítették újabb sztárokkal. Meg kell említenem, hogy PSG lecserélte az edzőjét, amikor Emery távozott Arsenalhoz, a német Tuchel érkezett, aki eddig Dortmundot vezette. PSG egy nagyon ambiciózus csapat és nem titkolja, hogy a célja sikeresnek lenni a Bajnokok Ligájában is.

A másik oldalon Monaco ebben az időszakban a vásárlások és eladások időszakában, merem állítani, hogy gyengült. Elengedte Mbappét, Lemart, Fabinhot, nem tértek vissza Huddersfieldből további két játékos együtt 30 millió euróért. Monaco legnagyobb bevásárlása  a 16 éves támadó Lyonból Guebbels, aki úgy gondolom, nem lép gyepre ebben a találkozóban. Monaco jelentősen gazdagodott, ami a pénzt illeti, de ha nem vásárolnak erősítéseket, nem lesz képes konkurrálni a legjobb csapatoknak, ami már ebben a párbajban is kiderül.

Párizs a kiemelt csapat, de éppen Monaco az a csapat, amely Párizst üldözni szeretné az új szezonban. A múlt szezonban éppen Párizs után végzett Monaco a második helyen. A bajnokságon Párizs a csapatot idegenben 2:1 győzte le és otthon 7:1 arányban. Monaco ugyan szerezhetne gólt, de Párizsnak mégis csak jobb minőségű játékosai vannak. A kölcsönös mérkőzésekben az utolsó hatot Párizs nyerte meg.

A  mi tippünk: Sherif Tiraspol győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,79

 

Super Cup 2018: Párizs SG – Monaco, Augusztus 04 5.00/5 (100.00%) 1 vote