Super League 2. köre: St.Gallen – Sion, Július 29

Labdarúgás, vasárnap,  2018  Július 29, Svájc, Super League, 16:00 

A nyári szünet után a svájci Super League is elkezdődött, a hétvégén már a második körét játszák. St. Gallen már egy hgyományos résztvevője a Szuper Ligának, tavaly az 5. helyen végzett, és az idén is legalább ezt szeretné elérni. Ha a tavalyi szezonban nem lettek volna igazán pecchessek, amikor 7 párbajt egymás után elveszítettek, akkor egy kicsit még jobban helyezkedtek el volna. Az előkészítőben 4 párbajt játszottak, 1:1 döntetlent Bazenheid ellen, Zürich ellen 1:4, Bruhle ellen 4:0 és ismét 1:1 Brighton ellen. Az idei bajnokságot igazán jól kezdték, amikor Basel stadionján 2:1 arányban győztek. Ahogyan ez látszik ezekből a találkozókból, úgy a múlt szezoniakból is, ennél a klubnál esnek a gólok. Ez vonatkozik a kölcsönös párbajokra is Sionnal, mert 2015 óta 11 alkalommal találkoztak, és 10 párbajban minden csapat legalább 1 gólt szerzett. St. Gallen támadó jellegű focit játszik, ezekben a párbajokban minden alkalommal sok gól látható.

Sion biztosan javítani szeretne az idei szezonban, mert a tavalyi évadban a 7. helyen végzett tíz résztvevőből és ismét szeretne játszani az európai kupákért. Az előkészítőik egészen sikeresek voltak, két gyengébb egyéget megvertek, ezután 0:2 vereséget szenvedtek Laussane ellen, de 2:2 döntetlent játszottak Lyonnal,2:0 győzelmet szereztek Inter Milanoval. Az új szezon kezdete a múlt héten nem volt számukra sikeres,mert otthon 1:2 vereséget szenvedtek Luganoval. De említeni kell, hogy a házigazda volt a jobb csapat és megérdemelték volna, hogy legalább 1 pontot szereztek volna, denem így történt. Számunkra az a fontos, hogy Sion párbajaiban is sok gól esik, tavaly átlagban 1 párbajban 3,02 gól esett. Már az elsőpárbajban megmutatták, hogy lesznek gólok az idén is, meert St. Gallen támadó focit játszik, de egyaránt a védelme lyukas, úgy, mint a jelenlegi ellenfelénél is, ezért úgy gondolom, hogy a fogadás arra, hogy mindkét csapat gólt szerez, jónak látszik.

Ӧsszefoglalva az egészet, mindkét csapat támad és gólokat szerez, úgy, mint a védelmeikben lyukak vannak, így ez a fogadásom sikeres lehetne alacsony kockázattal.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,53

 

Super League 2. köre: St.Gallen – Sion, Július 29 5.00/5 (100.00%) 1 vote