Superliga 2. köre: Aarhus – Nordsjaelland, Július 22

Labdarúgás, vasárnap,  2018  Július 22, Dánia, Superliga, 16:00

A hétvégén a Dániai Superliga már a 2. körével folytatja a versenyt, egymással szemben állnak Aarhus, aki egy nagyon értékes pontot szerzett az első körben  jelenlegi bajnok stadionján, Midtjylland ellen, és a vedégcsapat Nordsjaelland, aki otthon csak döntetlent játszott 1:1 arányban Esbjerg ellen. Aarhus tavaly a pótselejtezőn nem jutott be  FC Kopenhágán keresztül az Európa Kupába ellentétben az ellenfelével, aki a jelenlegi előfordulóban indulni fog. Az előkészítő párbajokban említésre méltó  az 1:3 vereség Midtjylland ellen és a 2:2 döntelene Djurgarden ellen. Az első körben szépen pihentek, amikor 1 perccel a vége előtt Poulsen nem volt sikeres Midtjylland büntetőrúgásában. Aarhus a vasárnapi ellenfelével tud játszani, és minden alkalomamal ezek izgalmas párbajok sok gólal. Már 6 kölcsönös párbajban egymás után legalább 3 gólt láthattak a nézők. Tavaly Aarhus idegenben 2:1 arányban győzött és otthon 1:4 arányban vereséget szenvedett. Az azelőtti szezonban pedig otthon 1:3 győzelmet szerzett  és idegenebn 2:3 vereséget szenvedett, és 3:3 döntetlent.

Nordsjaelland mögött egy kiváló előkészítő áll, amikor sokkal jobb ellenféllel is sikeres volt, mint például Norrkoping 3:1, ez a csapat Svédország táblázata csúcsán van, vagy PAOK 2:1, aki szintén a legjobbak közé tartozik Görögországban, majd a belga Beerschot 3:2 arányban, sőt, Ajax Amsterdam ellen 3:1 arányban. Tavaly a párbajaiban sok gól esett, és az idén ez drasztikus módon nem fog változni. Az első körben Esbjerg ellen veszített, és föként, amikor Nordsjaelland számára a párbaj nagyon szépen indult, a 11. percben vezetésbe jutott Donyoh góljával, de egy óra múlva Sorensen egyenlített, és bár a házigazda nyomást gyakorolt, már több gólt nem tudtak szerezni annak ellenére, hogy gólhelyzetből volt talán 20 is.  Tehát a hatékonyság nem volt magas, de a szezon csak elkezdődött, lesz ez még másképenis.

Bízok benne, hogy sokkal hatékonyabb játékot játszanak vasárnap a csapatok, a statisztikák hosszú távon ezt súgják, és legalább 3 gólt láthatnánk. Ezért a gólok számára ajánlatos fogadni, legalább 2,5 gól esik a párbajban.

A  mi tippünk: legalább 2,5  gól esik a párbajban  – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,79

 

Superliga 2. köre: Aarhus – Nordsjaelland, Július 22 5.00/5 (100.00%) 1 vote