Superliga 3. köre: Sönderjyske – Horsens, Július 27

Labdarúgás, péntek,  2018  Július 27, Dánia, Superliga, 19:00 

Itt van Dánia 3. köre a hazai bajnokságon, Horsens elutazik Sönderjyske stadionjára, ahol a Sydbank Parkban megpróbálkozik pontokat szerezni. Sönderjyske jelenleg a táblázatban a 10. helyen van, de még csak 2 kört játszottak a csapatok. Bennük csak 1 pontot szerzett a döntetlenért 2:2 aránnyal Odense ellen.  A szezon előtti párbajban Sönderjysken már játszott Horsens ellen idegenben, 0:2 vereséget szenvedett itt, most minden bizonnyal szeretné ezt jóvá tenni. Horsens is a bajnokságon a jelenlegi új szezonban két párbajt játszott le, mindegyikben 2, vagy több gól esett. Randers ellen 1:1 döntetlen volt a végeredmény, FC Kopenhagen ellen 1:2 győzelmet szerzett. Az előkészítő párbajokban is 6 találkozóban 8 gólt szerzett és 9 gólt kapiott. Tehát ezekben apárbajokban is az átlag góljai száma 2, vagy több. A két csapat Sönderjyskeben 21 alkalommal találkozott, együtt a gólaránya 31:34 és ezekben a párbajokban 3,11 az átlag gólok száma.

AC Horsens a táblázatban az 5. helyen van 4 pont-al 1 győzelemért és 1 döntetlenért, a múlt szezonban nagy sikert ért el a hazai bajnokságon.  A 6. helyről eljutott egészen  a csoporrtba, amely a bajnoki címért harcolt. De sajnos, a többi csapat konkurrenciájában nem volt elég a tudása ahoz, hogy magasabb helyre jusson. A párbajok töbségét elveszítette, csak 1 párbajt nyert meg a tízből, ez az 5. Aalborg ellen volt. Az új szezonba gyengült a csapat, aledott néhány kulcsfontosságú játékost, ezért a szezonban nem lesz neki könnyű dolga. Az utolsó 3 párbaja a szezon előtt nem sikerült neki jól, vereségeket szenvedett Vejle ellen 1:0, Vendsyssel FF ellen 1:4 és Esbjerg ellen 2:0 arányban.

Valószínűleg a párbajban nem szerez mindkét csapat gólt. Az egyik a lehetséges szituációkból az lehetséges, hogy az első félidőben nagyon kiegyensúlyozott párbajt láthatunk, majd a második félidőben AC Horsens gólhelyzetbe juthatna és gól tis szerezhetne, így vezetné a találkozót. A végeredmény legalább 1 gólkülömbség lehetne Horsens javára, legalább 1,5 gólt szerez a két csapat. Sok szerencsét.

A  mi tippünk: legalább 1,5  gól esik a párbajban  – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 1,33

 

Superliga 3. köre: Sönderjyske – Horsens, Július 27 5.00/5 (100.00%) 1 vote