UEFA Nemzetek Ligája: Görögország – Magyarország, Október 12

Labdarúgás, péntek, 2018  Október 12, UEFA Nemzetek Ligája, 20:45

Görögország egy olyan csapat, amelyet minden foci rajongó egy betonfallal a saját kapuja előtt képzel el. A generáció, amely egy teljesen védekező taktikával volt képes szenzációs módon megnyerni a 2004-es Eurót,már régen eltávozott. A csapat azóta megváltozott, és ezzel Görögország játéka is változik. Ugyan még mindig támaszkodik a jó minőségű védelmére, de elsősorban akkor, amikor a világ legjobb csapataival játszik, mint például Belgium válogatottjával. Ha Görögország egy egyenrangú ellenféllel játszik, vagy talán gyengébbel, a játékuk stílusa kezd változni inkább támadóra, és ez nagyon jelentősen. Azt, hogy Görögország jelenleg egy nagyon jó minőségű csapattal rendelkezik, megmutatta a VB selejtező is, ahol a 2. helyen végeztek. De a pótslejtezőben nem voltak elégé sikeresek Horvátországgal, amely végül is egészen a VB döntőjéig sétált el. Ami a Nemzetek Ligáját illeti, Görögország két lejátszott párbaj után 3 ponttal rendelkezik.

Magyarország. A nemzeti csapatunk, amely még néhány éveképes volt bejutni az Euróra. Jelenleg azomban a válogatottunk nem nyújt olyan teljesítményeket, ahogyan ezt a hazánk, vagy a rajongóink kívánnánk. A VB selejtezőn egy magas 14 pont vesztességével a második Svájc mögött végeztünk. A következő baráti találkozókban vereségeket szenvedtünk még az átlagos Európai országokkal is, és ez nem volt semmivel sem jobb a Nemzetek Ligája első párbajában sem, ahol Finnországban 1:0 vereséget szenvedtünk. Itt csak egészében 2 lövést küldtünk a finn kapusra. Az elso pontokat csak a második párbajban szereztük, amelyben Görögországot 2:1 eredménnyel tudtuk megverni. De sajnos, nem lehet azt mondani, hogy ebben a párbajban Magyarország volt a jobb csapat. Mindkét csapat helyzeteket tudott teremteni, de Magyarország 1 eséllyel többet tudott hasznosítani.

A görögök otthon nagyon erősek tudnak lenni. Nem merek fogadni Magyarország győzelmére idegenben, inkább más irányba fordítom a fogadásaimat. Mivel nem szeretnék Magyarország ellen fogadni, próbáljunk gólokra fogadni. Mindkét csapattud gólokat szerezni, ezért most arra fogadok, hogy mindkét csapat gólt szerez.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 2,30

 

Rate this post