UEFA Nemzetek Ligája: Oroszország – Svédország, Október 11

Labdarúgás, csütörtök, 2018  Október 11, UEFA Nemzetek Ligája, 20:45

Ez a verseny nagyon helyettesíti a nemzetközi baráti találkozókat, sőt, lehetséges az Európa bajnokságra kvalifikálni innen, így van miért játszani. Oroszország a VB után psichikailag rendkívül felemelkedett, mert itt bebizonyította, hogy a világ legjobb csapataival is igen csak kiegyensúlyozott párbajokat tud játszani, és valami hasznot is húzni magának. A VB-én csak Horvátország tudta megállítani. Azóta is foolytatják a jó teljesítményeit, Oroszország a VB óta 2 párbajt játszott, az egyik a Nemzetek ligáján, amikor Törökországban 2:1 aránnyal győzött, és meg kell mondani, hogy Törökországban soha nem egyszerű játszani és győzni, a másik párbaja egy baráti találkozó volt Csehországgal, ebben 5:1 győzelmet szerzett.

Svédország határozottan nem egy gyenge egység, ahogyan ezt egy kicsit az eredményei súgják, Svédországgal egyszerűen mindig számolni kell. A VB-én sem határozottan nem okozott csalódást, inkább kellemesen meglepett. Megnyerte a csoportját, majd a play-off-on kiselejtezte Svájcot és a negyeddöntőben Anglia selejtezte ki. A sikeres VB után eddig 2 párbajt játszottak, először egy baráti találkozóban Ausztriától szenvedtek vereséget 2:0 és a Nemzeti Liga 1. körében Törökországtól szenvedtek vereséget 2:3 eredménnyel. De természetesen, ennek a csapatnak is megvan a maga minősége, nem szabad semmit alábecsülni. Minden esetre, gólokat tud a csapat szerezni.

A bukmékerek szerint is Oroszország a kiemelt csapat. De az óvatosság itt is helyen van, nem javaslom csupán csak a győzelmére fogadni, hanem biztosítani ezt fogadással döntetlen nélkül, tehát ha döntetlen a végeredmény, a tét vissza jár. Oroszország otthon nagyon erős, a formája jelenleg jó, a teljesítményei  elfogadhatóak. Se int sok más csapatnál, a védelmük nem tökéletes, és gólokat nem csak szereznek, hanem kapnak is. Főként Svédország esetében, amely szintén tud gólokat szerezni, a fogadás, hogy mindkét csapat gólt szerez, ez is jó fogadás lehetne. Végül a harmadik tipp, a gólok száma. Legalább 1,5 gólt szerez a két csapat, ez lehetne talán a legvalószinűbb és legbiztonságosabb fogadás.

A  mi tippünk: legalább 1,5  gól esik a párbajban  – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,40

 

Rate this post