UEFA Nemzetek Ligája: Svájc – Izland, Szeptember 08

Labdarúgás, cszpmbat, 2018  Szeptember 08, UEFA Nemzetek Ligája, 18:00

Svájc egy olyan csapat, amely az oroszországi VB-én tovább tudott jutni egy olyan csoportból, ahol az erős Brazília is ott volt, majd Szerbia és Costa-Rica. A svájci focisták a nyolcaddöntőben fejezték be a versenyt Svédország ellen, amikor 1:0 vereséget szenvedtek. Aztóta nem volt lehetőségünk látni ezt a nemzeti csapatot együtt játszani. Azonban még érvényes, hogy az edzőjük Petkovic rendelkezésére nagyon jó minőségű játékosok állnak. A svájci nemzeti csapat elsősorban Shaqirira és Xhakara támaszkodik. Míg Shaqiri Liverpool mezében játszik, Xhaka Arsenal színeiben. Azonban ezek nem az egyetlen jó minőségű játékosok a válogatottban. A csapatot kiegészíti Zuber tartallék játékos, aki Hoffenheimben játszik és Van Behrami, aki nélkülözhetetlen tartallék játékos Udineseben. Együtt egy olyan csapatot alkotnak, amely nagy problémákat okozhat a világ legjobb csapatainak is, lásd közelebről Braziliát, amely sokat mesélhetne erről. A svájciak tudnak gólokat szerezni, majdnem minden párbajában legalább 2, vagy több is esik, kivétel volt az 1:0 vereségük Svédországgal a VB-én.

Az ellenfelük Izland, a csapat, amely az utolsó években nagy sikereket élt át. Asonban már számomra úgy néz ki, mind ha hervadna a sikeressége. Ugyan a VB-re hihetetlen módon tudta magát eljuttatni, egyáltalán nem volt számára könnyű oda jutni, de magán a VB-én már ez nem volt olyan híres. Ugyan Izland tudott döntetlent szerezni Argentina ellen, de aki emlékszik erre a párbajra, igazat ad, hogy az eredmény nem egyezik a játék menetével. Végül is ez volt Izland egyetlen pontja, amelyet képes volt megszerezni. Ezt a pontot óriási szerencsével szerzett meg. Az tzlandi válogatott mérkőzéseiben is minden alkalommal 2, vagy több gól esett, merem remélni, hogy a sokkal jobb svájci csapatnak is be tudnak legalább egyet rúgni.

A házigazda a kiemelt csapat ebben a párbajban, hazai pályán biztosan győzelmet szereznek, a szorzók ennél a lehetőségél elfogadhatóak. Aki másra szeretne fogadni, akkor ajánlatos a gólok számára, legalább 1,5 gólt szerez a két csapat, a bátrabbak 2,5 gólt is fogadhatnak, vagy hogy mindkét csapat gólt szerez. Sok szerencsét.

A  mi tippünk: Svájc  győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,72

 

Rate this post