UEFA Nemzetek Ligája: Svédország – Oroszország, November 20

Labdarúgás, kedd, 2018  November 20, UEFA Nemzetek Ligája, 20:45

Svédország is a labdarúgók erős generációjával rendelkezik. Ezt megerősíti a tény is, hogy  az utolsó VB-én Oroszországban egészen a negyeddöntőig jutottak el, ahol végül is Anglia selejtezte ki őket. Azonban, a Nemzetek Ligáján eddig nem nagyon sikeresek. Az első párbajban Törökországgal 2:3 eredménnyel szenvedtek vereséget. A másodikban csak 0:0 döntetlent értek el Oroszországgal. Az első győzelmük csak az utolsó párbajukban jött Törökország stadionján, ahol 0:1 eredménnyel győztek. Ezért még mindig harcolhatnak a tovább jtásért a csoportból a verseny következő szakaszába. De ezt csak a győzelem tudja bebiztosítani. Mindenesetre, ez a párbaj Svédország oldaláról támadó jellegű lesz.

Oroszország a labdarúgó VB előtt igen csak alá volt becsülve. Valószínűleg azért, hogy az eredményei ,aga a VB előtt nem voltak éppen ideálisak. De azt, amit előhoztak a versenyen, csak kevesen várták. Oroszország teljesen problémamentesen átjutottak a csoportjukból. A nyolcaddöntőben pedig bravúrosan kiselejtezték a kiemelt spanyol csapatot. Csak a negyeddöntőben fejezték be a versenygést Horvátország ellen, ezt is csak büntető rúgásokkal. Így Oroszország nagyon közel volt ahoz, hogy a VB végéig kibírja, de sajnos, nem így történt. Azonban a világnak megmutatták, hogy azok a játékosok, amelyek jelenleg játszanak a nemzeti csapatukban, nagyon erősek tudnak lenni, amit megerősítettek a Nemzetek Ligáján is, ahol három párbaj után még nem szenvedtek vereséget. Képesek voltak megverni Törökországot mint otthon, úgy idegenben is. A pontokat csak Svédországgal veszítették 0:0 döntetlenért. Azt, hogy Oroszország jelenleg nagyon erős, más csapatok is tapasztalhatták, például Csehország nemrégen 5:1 vereséget szenvedett. Oroszország tud gyors ellentámadásokat létrehozni majdnem a semmiből, erre kell vigyázni az ellenfeleinek.

Mivel a svédeknek győzelemre van szükségük, az oroszoknak elég a döntetlen, nehéz megmondani, melyik csapat fog jobban harcolni és elsősorban melyik csapat lesz a harcokban a sikeresebb.  Mindkét csapat támadni fog a legjobb tudása szerint, ezért talán a gólokra fogadnák, mindkét csapat gólt szerez.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 2,10

 

Rate this post