VB 2018, A csoport : Szaúd Arábia – Egyiptom, Június 25

Labdarúgás, hétfő, 2018, Június 25, Oroszország 2018 FIFA World Cup, 16:00

Szintén 16 órakkor hétfőn délután játszák a párbajukat Szaúd Arábia és Egyiptom Volgográdban. Szaúd Arábia a vereségétől Oroszországtól azonnal a bajnokság első napján ezúttal Uruguay ellen jobban kezdte a meccset. A nagy favorittal bírta tartani a lépést egészen a szünetig. De a védelme elaludt már a 23. percben. Uvaís kapus, aki Majúfot helyettesítette, kirohant a szogletnél a kapuból, ahová Suaréz az ures kapuba adta be a gólt. A szünetig még Bahabrínak volt két esélye gólt szerezni, de a lövését Muslera kihúzta a sarokból, ezután a kapu fölé küldte a lövését. Az 51. percben Suaréz közvetlen rúgását uvaís kivédte, és a játék első órájában Sanches sem tudta bebiztosítani az eredményt egy következő góllal. Cavani még 10 percel a vége előtt mellé adta a lövést. A szaúdok tehát már sehová sem nem igyekeztek, enyhe nyomást teremtettek az ellenfelükre, de már gólhelyzeteket nem  teremtettek. Ez a párbaj tehát nem volt kimondott katasztrófa, mint az oroszokkal.

Egyiptom az utolsó párbajában az előkészítőn Portugáliával 1:2 arányban szenvedett vereséget. Ezután már a bajnokság második napján Uruguay csapatával 0:1 vereséget szenvedett. Majd Oroszországtól 3:1 arányban veszítette el a meccset. Nézzük egy kicsit, hogyan történt a dolog. Az első félidőben, amikor nem esett egy gól sem, a második félidőben 15 perc lefolyása alatt góleső esett. Két percel a szünet után szerencsétlenül Ahmad Fathy küldte a saját kapujába. Ezután 12 percel később már 2:0 volt, amikor Alexander Samedov helyet csinált és oda passzolta a labdát Denis Ceryshevnek, ez már problémák nélkül a kapuba küldte a labdát. A házigazdák harmadik gólja 3 percel később esett, Dzjuba két játékoson keresztül is be tudta adni a gólt. A vendégek oldalán már csak Mohamed Salah csökkentette a vereséget büntetőrúgásból a 73. percben.

A két csapat közül természetesen Egyiptom a kiemelt csapat. Szaúd Arábka 6 gólt kapott, de nem szerzett 1 gólt sem. Egyiptom 4 gólt kapott, de 1 gólt szerzett is. Pontjuk a csapatoknak nincsen egy sem, ebből kiolvasható, hogy Egyiptom lesz a győztes. Ha csak nem történik valami váratlan, de ez minden alkalommal veszélyezteti a fogadók fogadásait.

A  mi tippünk: Egyiptom győzelme – a legjobb oddsok a Sportingbet fogadóirodánál 1,91

more info: Bet365 España

 

VB 2018, A csoport : Szaúd Arábia – Egyiptom, Június 25 5.00/5 (100.00%) 1 vote