VB 2018, A csoport : Uruguay – Szaúd Arábia, Június 20

Labdarúgás, szerda, 2018, Június 20, Oroszország 2018 FIFA World Cup, 17:00

Rosztovban a Rostov Arénában találkoznak 17 órakkor Uruguay és Szaúd Arábia. Uruguay egy egészen más tésztából készült, mint az ellenfele. Diego Godín és José María Giménez  Atletico Madrid csapatából kiválóan tud együtt működni, majd a fiatal Juventuszi sztár Betancur, vagy Vecino Inter Milanoból, és sorolhatnám egészen a tapasztalt Cristiano Rodrígez-ig, és elsősorban a fenyegető támadók Suaréz és Cavani. Uruguayban a labdarúgás nemzeti sport, gyakran hasonló fontosságú versenyeken minden bele tud adni. Ez a csapat a minőséget a vad ifjúsággal és tapasztalattal keveri össze, messzire eljuthat a VB-én. Bár az első párbajuk nem éppen úgy végződött, mint ahogyan ezt elképzelte volna magának, de végül is az eredmény fontos. A győzelem csak a 89. percben jött, amikor Gimenez a kapuba tudta juttatni a labdát nagy nyomás után. Az egész párbajban nyomták az egyiptomiakat, de még Cavani suarezzel sem nem voltak sikeresek. De ilyen minőségű játékosok nem rontanak el két párbajt egymás után, ezért bízok benne, hogy szerdán sikerülni fog jobb párbajt játszani.

Szaúd Arábia az első párbajban Oroszország ellen 5:0 arányban veszítette el a párbajt. Ebben a párbajban látható volt, hogy a csapat játéka igen csak éretlen, mert iskolás hibákat követtek el. Bízok benne, hogy Uruguay ellen már ez nem így lesz, mert a szaudok nagyon fognak igyekezni a hibákat kijavítani. De egyben bízok abban is, hogy ismét a taktikai éretség Uruguay oldalán ismét megmutatkozik, és Uruguay fog örülni a győzelemnek. Szaúd Arábia sokkal gyengébb, mint Egyiptom, így ez nem lehet számukra probléma. Dönteni szerintem a szaúd csapatnál a problémák védelemben fognak, amelyeket az ellenfél nagy örömmel kihasznál, a találkozó biztosan nem marad csak 1 gólnál.

Bár biztos, hogy Uruguay fog győzni, fogadni alacsony szorzóval nem nagyon éri meg, ezért próbálkozzunk mást fogadni. A gólok számára fogadok inkább, szerintem az arab játékosok 3 gólt is kapnak a kapuba. Van még lehetőség hendikepet fogadni, de én maradok a góloknál.

A  mi tippünk: legalább 2,5 gól esik a párbajban  – a legjobb oddsok az Sportingbet fogadóirodánál 1,58

VB 2018, A csoport : Uruguay – Szaúd Arábia, Június 20 5.00/5 (100.00%) 1 vote