VB 2018, B csoport : Spanyolország – Marokkó, Június 25

Labdarúgás, hétfő, 2018, Június 25, Oroszország 2018 FIFA World Cup, 20:00

Hétfőn este 20 órakkor találkozikSpanyolország Marokkóval a kaliningrádi stadionon Kaliningrádban. A spanyolok első párbaja Portugáliával váratlanul 3:3 döntetlennel végződött. Ezzel nem nagyon számított a spanyol válogatott, már töbször is itt leírtam a párbaj körülményeit. Ezután jött a második párbaja Irán ellen, mindenki azt hitte, hogy ez egy séta lesz a rózsaás kertben, de nem így volt. A végeresmény szoros 1:0 győzelem volt a spanyolok javára. Az egyetlen gólt Diego Costa szerzte Atlético Madrid csapatából. Ez volt már a harmadik gólja a világbajnokságon. A spanyolok számláján 4pont van, a gólarányuk 4:2 . Nézzünk bele egy kicsit a párbajba. Az első félidőben a spanyoloknál volt a nagyobb aktivitás. Csakhogy nem tudtak ebből gólt szerezni. A második félidőben már az 54. percben vezetésbe jutottak Costa góljával. A 70. percben a spanyolok közel álltak a második góljukhoz, de ez végül nem sikerült nekik. Irán játékosainak volt esélyük egyenlíteni, nem sikerült nekik ez.

Marokkó az első párbajában Tránnal 1:0 vereséget szenvedett, de ezt ismár leírtam valahol aprólékosaban. A második párbajukba a portugálokkal meglepően aktívan léptek, de az elején már gólt kaptak. Ronaldo egy fejessel küldte a labdát a kapuba. Ez volt már a negyedik gólja a VB-én. Néhány perc múlva ismét Ronaldo állt közel a következő akcióhoz, de a lövése a kapufa mellé irányult. A párbaj elejétől 20 perc múlva már a mérkőzés lassabb tempóban futott tovább. A szünet utá sem nem változott semmi, csak Ronaldonak volt még egy esélye gólt szerezni, ez nem sikerült. A marokkóiak a levegőből fenyegették az ellenfelüket, például veszélyes fejessel veszéjeztette a kaput Bilhanda, de Rui Patrício ezt is kivédte. Már a párbaj végéignem történt semmi érdekesebb, lazítottak a portugálok, Marokkó már nem volt képes semmit kitalálni.

Nem is kérdéses, hogy ki lesz a győztes ebben a párbajban. Ha ne lesz valamifajta meglepetés, ezt az idei VB-én mindig hozzá teszem. Bár a szorzók éppen hogy csak megfelelőek, mégis talán megéri fogadni erre a lehetőségre. Spanyolország hasonlóan, mint portugália, az első helyről szeretne tovább jutni a csoportból.

A  mi tippünk: Spanyolország győzelme – a legjobb oddsok az Sportingbet fogadóirodánál 1,36

more: Casa de apuestas Bet365

 

VB 2018, B csoport : Spanyolország – Marokkó, Június 25 5.00/5 (100.00%) 1 vote