VB 2018, C csoport : Franciaország – Peru, Június 21

Labdarúgás, csütörtök, 2018, Június 21, Oroszország 2018 FIFA World Cup, 17:00

A nap következő párbaját a Centralnyj Stadionon játszák 17 órakkor Jekaterinburgban. Franciaország az előkészítő párbajokban egyáltalán nem játszott rosszul, ellenkezőleg. Például Olaszországgal 3:1, Írországgal 2:0, Oroszországgal 3:1, az USA –val 1:1, németországgal 2:2 és Kolumbiával 2:3. De ismét megismétlem, ezeket az előkészítő párbajokat nem kell túl komolyan venni, mert a csapatok mindkét legénysége tudja, hogy hogyan állnak és a fő cél sokszor csak az, ne hogy valaki megsérüljön. Franciaország az első párbajban Ausztrália ellen 2:1 arányban nyert. Nem volt ez számukra egyszerű, büntetőrúgásból szereztek egy gólt, úgy mint az ellenfelük, de még egyet tudtak szerezni. A csoportból Franciaország az első helyről jutott tovább, maguk mögött hagyták Svédországot és Hollandiát is. A bajnokságon úgy egészében nem sok gól esik, a párbajok végén a csapatok sokat taktizálnak, ha az eredmény kedvező, már csak védelem kevés támadással a játék. Franciaország egyike a fő favoritokból a cím megszerzésére, a csapat minősége nagyon magas szinten van, ez abból is látható, hogy olyan nevek nem jutottak ide, mint Benzema, Lacazette és mások.

Ha Peru csapatára nézünk, akkor a legismertebb nevek közé Farfán tartozik, aki Lokomotiv Moszkva játékosa, majd még Tapia Feyenoordból és Hurtada, aki a portugál Guimaraes csapatában játszik majd. Az előkészítők Peru számára jól végzödtek, 0:0 Svédországgal, 3:0 Szaúd Arábiával, 2:0 Skóciával, 3:1 Izlandal és 2:0 Horvátországgal. Peru játékosai tovább jutottak az igazán nehéz Dél-Amerikai selejtezőből, a nemzeti csapatuk minősége nem olyan jó minőségű, mint például Chile minősége, ezért már a tovább jutás nagy siker számukra. Peru Dániával szenvedett vereséget, bár elmondható, hogy Peru volt a jobb csapat, ez nem volt ekég a győzelemre.

Perunak szüksége van legalább 1 pontra, hogy tovább juthasson a csoportból, de sajnos, Franciaország egészen máshol áll, és csak nehezen szerezhet Peru tőlük akár egyetlen pontot is. Franciaország megállíthatatlan lesz peru gyenge védelmével szemben, ezért nem más, mint francia győzelem lesz a párbaj vége.

A  mi tippünk: Franciaország győzelme  – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,55

1500 Ft EnergyBet IB - 468x60

VB 2018, C csoport : Franciaország – Peru, Június 21 5.00/5 (100.00%) 1 vote