VB 2018, döntő : Franciaország – Horvátország, Július 15

Labdarúgás, vasárnap, 2018, Július 15, Oroszország 2018 FIFA World Cup, 17:00

A döntő párbajban, amelyben Franciaország találkozik Horvátországgal a fogadást döntetlen nélkül választom magamnak Franciaország győzelmére. Tehát a döntetlen esetében a tét vissza jár. Ne sok gondolkodás után választottam ezt a lehetőséget több okból is. Az első az, hogy Franciaország győzni fog, nem nagyon tudom elképzelni, hogy a párbajban vereséget szenvedjen. A második ok az, hogy a párbajtól Argentinával Franciaország jelölt az aranyéremre. Tetszik a játékuk is. Horvátország Angliát főként a második félidőben fenyegette. A csapatuk nem rosz, jól össze vannak hangolva. Rakitič, Rebič, Modrič, Perišič és föként Mandžukič a lehető legjobb formájukban vannak. A játékuk főleg az utolsó párbajban szép volt és tetszett, látni lehetett, hogy nem a véletlenre játszanak. A csapat nagyon szeretne győzni, és ez látható is lesz.

Franciaország a fontos párbajokban csak egy pillanatig veszítette el a vezetést. Uruguay, sem Belgium ne fűtött nekik igazán alá, az ellenfeleitől tobbet vártam, majd látni fogjuk, hogy az igazi próba a döntőben eljön, vagy nem. Másrészt a franciák jól fel vannak készülve taktikailag is, tudják, mit és hogyan kell játszani, és a védelmük is kiváló. Samuel Umtiti Belgium ellen  ragyogó volt. Látni lehetett, hogy liváló formájában van, és alapvetően látszik az a csapatnál, mint Horvátországnýál, tehát a jó öszhangoltsdág. Ha laikusan fejezem ki magam, akkor Pavard, Hernández, Mbappé, Griezmann, Matuidi, Giroud miatt hiszek jobban Franciaorsazágnak, akik egy kicsit előnyben vannak Modrič, Perišič és a többiekkel szemben. Egy szóval a franciák valamivel jobbak. Mint az előző párbajban, most is az első gól lesz a döntő.

Ha a horvátoknak sikerülne meglepni a franciákat, ezek úgy gondolom képesek lesznek egyenlíteni és így nem szenvednek vereséget. De a párbaj eljuthat nyugodtan a hosszabbításig, és itt már a büntetőrúgásokra is sor kerülhet, ez meg azonban már tiszta lutri. Majdnem csak csupán a szerencsén múlik a végeredmény. Tehát döntetlen nélkül a franciák győznek, bár nagyon sok vélemény éppen az ellemkezőjét állítja. Bízok a franciákban.

A  mi tippünk: Franciaország győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,35

 

VB 2018, döntő : Franciaország – Horvátország, Július 15 5.00/5 (100.00%) 1 vote