VB 2018, elődöntő : Horvátország – Anglia, Július 11

Labdarúgás, szerda, 2018, Július 11, Oroszország 2018 FIFA World Cup, 20:00

A második VB elődöntőre úgy döntöttem, hogy  arra fogadok, hogy Anglia nem szenved vereséget. Sokáig gondolkodtam azon, konkrétan mire fogadok majd. Végül egy hagyományos fogadást válasuztottam, csábított ugyan a lehetőség is, hogy mindkét csapat gólt szerez, de ha elképzelem Anglia védelmét, nem vagok már ebben annyira biztos. Szerintem ebben a párbajban 1, maximum 2 gól esik. Tehát vagy 1:1 eredménnyel végződik a párbaj, vagy  Anglia győzelmével 0:1,illetve 0:2 arányban. Amgliát a VB elején nagyon alábecsültem, nem vártam, hogy idáig eljut. A csapatuk kiválóan van felállítva.. Aki figyeli Sterlinget, vagy kane kapitányt, el kell ismernie, hogy a minőség megvan a csapatnál. A VB-én már például 6 gólt szereztek fejessel, várom, hogy a hetediket is megszerzik-e. A csapatnál a verseny folyamán emelkedő tendenciát látok. A párbajuk Kolumbia ellen valójában az irányítasuk alatt volt, csak a szoros eredményt nem tartották meg egészen a végéig. Nagyon ráfizettek a védelmi stílusra. Svédország ellen a párbajt ellenőrizték, és amikor 2 góllal vezettek, a párbaj el volt döntve.

Horvátországot Oroszország  sokkal tobb erejébe került, mint fizikailag, úgy pszichikailag is. Horvátországnak az utolsó évekből a jelenlegi csapata a legjobb a világbajnokságon, de igazán van elég ereje egészen a döntőig eljutni? Engem már Anglia meglepett az eredményével Panamával, de a horvátoknál egy hasonló eredményt nem látok. Ugyan megverte Argentinát 3 góllal, de nem éppen a legjobb formájában volt. Ha összehasonlítom a VB-én mindkét csapat minőségét, akkor Anglia jobb kondicióban van. Igen, az ellenfelének is vannak jó játékosai, Mandžukič, Modrič és mások. De majd meglássuk, hogyan harcolnak majd a védelemmel. Különösen Mandžukičnél vagyok kíváncsi, hogy Anglia védelme lesz erősebb, vagy ő lesz a sikeresebb.

Szerintem ez a mérkőzés egy gólról szól majd, ha sikerül Angliának vezetésbe jutni, akkor majdnem 100%-os, hogy nem szenved vereséget, a legroszabb esetben döntetlent játszik. Éppen Anglia fejes góljait csodálom, a csapat nagyobb nyugalommal hat rám, ezért választanám a fogadásomra azt, hogy Anglia nem szenved vereséget.

A  mi tippünk: Anglia nem szenved vereséget dupla esélyben  – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,65

 

VB 2018, elődöntő : Horvátország – Anglia, Július 11 5.00/5 (100.00%) 1 vote